R. Boravskis apie R. Janutienę: tokias bobas reikia kaip tarakonus traiškyti | kl.lt

R. BORAVSKIS APIE R. JANUTIENĘ: TOKIAS BOBAS REIKIA KAIP TARAKONUS TRAIŠKYTI

  • 77

Kas aktoriui Rolandui Boravskiui nutiko tragišką naktį, kuomet jis iškrito pro langą ir tik dabar pamažu pradeda atsigauti po sunkių traumų, labiausiai rūpi jam pačiam, neatsimenančiam detalių. Tačiau įvykio interpretacijos televizijoje vyrą įsiutino.

Po parodytos žurnalistės Rūtos Janutienės laidos R. Boravskis penktadienį apmaudą išliejo savo feisbuko paskyroje. „Kokia šlykštynė. Naudotis mano sunkia būsena... Aš kalbu apie Janutienę... Ne veltui jos laidos reitingai visai prasti. Žmonės supranta, kad ji šlykščiai meluoja. Tokias nesąmones kurti. Naudotis mano padėtimi ir žiauriai meluoti. Čia Janutienės stilius ir dar su Nako pagalba. Kam meluoti, kad mano teatro kolegos bijojo duoti parodymų policijai??? Kai kitą dieną visi davė parodymus. Melas, kad aš buvau su  kažkokia mergina. Tai Nako tendencinga melo teorija. Grynai dėl to, kad prieš pat įvykį su juo susipykau ir daviau į snukį. Janutienę sieja kažkokie šlykštūs draugystės ryšiai su Naku. Aš ją ir pasiunčiau dar iki nelaimingo įvykio velniop... Kuria savo melo teorijas. Naudojasi mano sunkia sveikata. Tokias bobas reikia kaip tarakonus traiškyti... Melas viskas. Nuo pradžių iki pabaigos...“ – rašė aktorius.

Netrukus jis sulaukė ir R. Janutienės atsakymo. „Rolandai, dėl to interviu su tavimi tariausi ne aš, o tavo draugas aktorius. Turiu tavo telefoną, bet klausiau per tave nuolat šefuojantį žmogų, kad nebūtų jokių manipuliacijų tavo prapuolusiais prisiminimais. Beje, jam pranešiau, ką tu nusipirkai po interviu, nes buvau labai sunerimusi. Antra, tai, kad po savaitės daugelis vakarėlio dalyvių nebuvo apklausti, gali pasižiūrėti savo byloje. Trečia, apie merginą pasakė viena iš mūsų bendrų pažįstamų, buvusi tame vakarėlyje. Ne Nakas. Ketvirta, aš bendrauju su daugybe keistų, ekscentriškų žmonių, tarp kurių buvai ir tu. Labai linkiu tau pasveikti ir pradėti gyventi savais prisiminimais ir savo galva“, – R. Boravskiui feisbuke atsikirto žurnalistė.

Portalas primena, kad aktoriaus gyvenimą pakeitusi nelaimė įvyko 2015-ųjų spalį. Pro Vilniaus Kamerinio teatro langą iš penkto aukšto iškritęs ir itin rimtų kūno sužalojimų patyręs R. Boravskis savaitę buvo paniręs į komą.

„Ilgą laiką po komos jaučiausi taip, lyg gyvenčiau pomirtiniame gyvenime. Jaučiausi miręs… Viską mačiau tarsi iš šono…“, – praėjusį sekmadienį TV3 laidoje „Raudonas kilimas“ pasakojo R. Boravskis. Jis neslėpė po spektaklio „Karalius nuogas“ su kolegomis pasilikęs pavakaroti, o tą dieną į teatrą atėjęs sirgdamas, stipriai peršalęs ir sumaišė vaistus su alkoholiu.

Šiandien aktorius dar silpnas, sunkiai kalba, bet stengiasi džiaugtis gyvenimu ir tikisi sugrįžti prie vaidybos ir režisūros. Jis pasirodys ir TV3 naujame seriale „Šviesoforas“, kurio premjera – kovo 13 d.

Rašyti komentarą
Komentarai (77)

Asmeniškai susidūrusi

Puikus mėgstamas aktorius. Malonus mandagus, fainas žmogus. Lietuvai didžiuotis tokius turint. Rūtą irgi gerbiu, bet tik kad ji tik komercijos vedina veikia. Kažkada tikėjau kokia ji teisinga kokia drąsi. Kol nepaprašiau padaryti tyrimą ir laidą viena labai jautria tema su kelių aukštų politikų palietimu. Į ką gavau atsakymą kad po to jiem po teismus vaikščioti taigi be 40000 įnašo net nepradėsianti. Taigi taigi. Visas temas kažkas perka. Deja

lietuvis

.. awskiai, ..owskiai,..iewičiai,- kas nors nepatinka ? - lauk iš Lietuvos!

Ilka

Lietrytis visus parazituojančius ir pa rsidavusius žiūrnaliugas laiko , nes išlaimo valdžia , gal prisikas Karbauskas ir prie jų ir kranelį užsuks .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS