R. Kirilkinui – šokas: per koncertą pro pat nosį praskriejo petarda | kl.lt

R. KIRILKINUI – ŠOKAS: PER KONCERTĄ PRO PAT NOSĮ PRASKRIEJO PETARDA

  • 7

Kartą jau susidūręs su koncerto klausytojų išpuoliais, Ruslanas Kirilkinas šįkart irgi liko šoke - atliekant tik antrą dainą, pro pat atlikėjo nosį praskriejo sprogstamoji medžiaga, rašo delfi.lt.

Atlikėjas, šeštadienio vakarą koncertavęs Linksmakalnyje, Kauno rajone, dėl šio vandalų išpuolio pasirodymą nutraukė. Koncerto organizatoriai dar mėgino įkalbėti dainininką tęsti, tačiau atlikėjas buvo per daug sukrėstas. Prieš koncertą jam buvo garantuotas saugumas.

"Esu šoke, daugiau nei komentuoti, nei kalbėti galiu šiuo klausimu. Sprogmuo pralėkė tiesiai prieš veidą. Ačiū dievui, likau nesužeistas", - piktinosi ir džiaugėsi likęs sveikas R. Kirilkinas.

Praėjusiais metais R. Kirilkinui nenusisekė koncertas Aukštadvario Žemės ūkio mokykloje, kur daininikas buvo apmėtytas kiaušiniais. Tą kartą po incidento atlikėjui teko gydytis ligoninėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Anonimas

Tai bent Lietuvele...................... Organizatoriu reikalas isaiskinti nusikalteli. Jis turi buti ne baustas , bet nubaustas, kad nei jis , nei panasus i ji daugiau nebenoretu nusikalsti.

vilnietė

Smurtautojas turi atsakyti už išpuolį, kodėl kaimuose taip girtaujama, kažkokia epidemija, reikia sauso įstatymo

Oho

Taip elgtis tikrai negalima. Būtina susekti tokį smurtautoją ir pasodinti atsiaušinti protelio. Kam eina į koncertą, jeigu nekenčia daininko ? Be kultūros žmogus - tas pats, kas pasiutęs gyvulys.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS