R. Ščiogolevaitės šeimoje – santykių krizė: feisbuke pasisakė ir pati atlikėja | kl.lt

R. ŠČIOGOLEVAITĖS ŠEIMOJE – SANTYKIŲ KRIZĖ: FEISBUKE PASISAKĖ IR PATI ATLIKĖJA

  • 77

Prieš kelias dienas žiniasklaidoje pasklido kalbos apie penkto vaiko besilaukiančios dainininkės Rūtos Ščiogolevaitės ir Rolando Damijonaičio šeimą ištikusią krizę. Tąkart pasirodė pranešimai apie net kelis kartus kviestą policiją, o gandus dar labiau paaštrino R. Damijonaičio socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje skelbiami įrašai.

Kaip patvirtino pareigūnai, pirmasis iškvietimas gautas rugpjūčio 8 d. – tąkart R. Ščiogolevaitė kreipėsi į policiją, kai sutuoktinis jos neįleido į namus, skelbia portalas 15min.lt.

Pasak policijos atstovų, po kelių dienų į policiją kreipėsi R. Damijonaitis – vyras tikino, kad namuose yra užsidaręs su dviem poros vaikais, o R. Ščiogolevaitė su savo mama bando laužtis į vidų.

Pasklido kalbų ir apie šeimoje patiriamą psichologinį smurtą.

Anksčiau itin aktyviai socialinėje erdvėje reiškęsis R. Ščiogolevaitės vyras, rodos, jau kuris laikas atsitvėręs tylos siena.

Tačiau R. Ščiogolevaitė nusprendė nebetylėti. „Jeigu tėtis su vaiku sėdi visą dieną – tai jis pavargo. Jeigu mama sėdi su vaiku tris metus – tai ji nieko neveikia“, – „Facebook“ paskyroje mintimis dalijosi dainininkė. 

Po atlikėjos įrašu pasipylė komentarai – moterys palaikė R. Ščiogolevaitę, antrino, kad visi vyrai dedasi vargšais. Buvo ir tokių, kurios nedaugžodžiavo. „Kaip taiklu“, – R. Ščiogolevaitę gyrė viena moteris

Pati atlikėja taip pat noriai diskutavo komentarų skiltyje. „Čia tiesiog pasidalinau patikusia įžvalga. Tai ne priežastis skirtis ar užslėpta mano problemų žinutė. Nereikia patarimų ten, kur niekas nežino, kas įvyko. Susitaikykit su tuo, kad jūs nežinote, tik spėliojate“, – dar didesnę mįslę apie tai, kas iš tiesų vyksta jų šeimoje, užminė R. Ščiogolevaitė.

A. Morozovo nuotr.

Kol kas galima tik spėlioti, ar tokie dainininkės pasisakymai socialinėje erdvėje yra atsakas į jos vyro R. Damijonaičio įrašus „Facebook“ asmeninėje paskyroje.

„Viskas gyvenime yra tik neatleistinos nuodėmės. Ypač tos, kurias padaro vyrai. Tai išvis, jergau jergau, kaip baisu. Tik moterys yra aukos, vargšės, o vyrai „tvorų“ gadintojai, moterų išnaudotojai. Jei jūs (moterys) tiek nevestumėte iš kantrybės, kartais net specialiai provokuodamos, o daugiau palaikytumėte mus – savo vyrus, kurie: stengiasi, dirba, išlaiko šeimą, padeda su vaikais, dirba sunkius buities darbus, mažai miega, o kitą rytą vėl viskas iš pradžių. Kaip gaila, kad toks didžiulis kiekis žmonių neišsaugo santuokų.

Pas kitas neina, negeria, nelošia, neskriaudžia jūsų. Tai mažiau būtų nesąmonių, pykčių ir skyrybų šiais laikais. Anksčiau moterys knygas skaitydavo, kai nėščios būdavo ir vaikus migdydavo, o dabar tik įlendi į feisbuką, žiū ir psichologijos, ir pediatrijos (skiepijimo) mokslus gali baigti per 3 savaites. Kam tie dundukai gydytojai mokosi 10 metų univere??? Ir iškart galima psichikos sutrikimus pradėt nustatinėt aplinkiniams“, – „Facebook“ paskyroje reiškėsi vyras.

Prie minėto įrašo R. Damijonaitis pridėjo ir kelias išraiškingas grotažymes: #visivyraikiaules, #neraliuotigyvuliai.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad R. Ščiogolevaitė ir R. Damijonaitis šiuo metu augina keturias atžalas – Adomą, Aroną, Agnarą ir dukrą Anabelę. Vyriausiojo sūnaus Adomo dainininkė susilaukė su šokėju Deividu Meškausku.

Pora susituokė 2013 metų birželį.

Rašyti komentarą
Komentarai (77)

Anonimas

Ar normalu šnekėti Nuo iki laidoje, jog paskutinio vaiko neplanavai, ar kontraceptikai moteriai tokiuose metuose nežinomi? Tai lyg visa kalba jau nuo to tada faktas su išvada būtų neadekvati... Nori išssiplėšti vėl sceną, tai tipo išsibalins. Santykiuose abu kalti, nedavei vyrui ko reikia, asmenybę iškėlei virš jo ir vaikų. Čioa ne moteris, matėm tave kaip su žmonėm bendrauji.

Kopustas.

Mat grazuole is sudiagusio teatro atsirado..., grazesniu maciau....

ir ner cia ko

ko cia dabar viesai savo baltinius skalbt? Fuuuu bjauru. Ir nesvarbu ka vyras daro, AR NEDARO ar ka moteris veikia neveikia. - seimoj reik isisprest. Nes cia jau 24valandos gaunas, tik tarp biski turtingesniu. purvini apatiniai kad ir labai grazus yra purvini
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS