Radijo stotys atsisako M. Jacksono dainų dėl kaltinimų seksualiai išnaudojus vaikus | kl.lt

RADIJO STOTYS ATSISAKO M. JACKSONO DAINŲ DĖL KALTINIMŲ SEKSUALIAI IŠNAUDOJUS VAIKUS

  • 4

Australijos, Kanados ir Naujosios Zelandijos radijo stotys atsisako groti Michaelo Jacksono (Maiklo Džeksono) dainas dėl naujų kaltinimų velioniui atlikėjui seksualiai išnaudojus vaikus.

Sidnėjaus „Nova Entertainment“ ketvirtadienį tapo dar viena radijo grupe, paskelbusia, kad jos radijo stočių eteryje nebeskambės velionio popmuzikos karaliaus kūriniai. Įmonės atstovai nurodė, jog taip elgiamasi reaguojant į viešąją nuomonę.

Šis sprendimas buvo priimtas pasirodžius JAV dokumentiniam filmui „Leaving Neverland“, kuriame du vyrai tvirtina, kad M. Jacksonas ne vienus metus juos seksualiai išnaudojo.  

„Atsižvelgdama į tai, kas šiuo metu vyksta, „SmoothFM“ nebegroja jokių Michaelo Jacksono dainų“, – sakė „Nova Entertainment“ programų direktorius Paulas Jacksonas (Polas Džeksonas). 

Minėtas dokumentinis filmas dar nebuvo rodomas Australijoje.

Dar vienas didelis Australijos radijo stočių tinklas – ARN – pareiškė, kad „atidžiai stebi auditorijos nuomonę dėl atskirų atlikėjų“.

Naujosios Zelandijos radijo stočių eteryje M. Jacksono dainų taip pat beveik nebegirdėti. Transliuoti jo muziką atsisakė du didžiausi šalies radijo stočių tinklai – „MediaWorks“ ir NZME.   

Televizijos HBO dokumentinė juosta „Leaving Neverland“ Jungtinėse Valstijose buvo parodyta sekmadienį. Ji vėl pakurstė daug metų netylančius klausimus apie popkaraliaus santykius su vaikais. Įvairūs gandai apie tai lydėjo M. Jacksoną visą jo gyvenimą, tačiau kaltinimams pagrįsti taip ir nebuvo pateikta jokių konkrečių įrodymų.   

M. Jacksono turtą valdantis fondas griežtai atmeta kaltinimus velioniui atlikėjui ir pateikė HBO 100 mln. JAV dolerių ieškinį. 

Tuo metu skaitmeninių platformų vartotojai, panašu, nelinkę nusigręžti nuo velionio popkaraliaus - „The Essential Michael Jackson“ pagal parsisiuntimų skaičių vis dar užima 65 vietą tarp populiariausių albumų Australijoje.  

Anksčiau dešimtys Kanados radijo stočių pranešė kurį laiką nebegrosiančios M. Jacksono superhitų, tokių kaip „Billie Jean“ ir „Bad“.

Pranešama, kad Didžiojoje Britanijoje, kur „Leaving Neverland“ buvo numatyta parodyti trečiadienį ir ketvirtadienį, popkaraliaus dainų nusprendė nebegroti visuomeninis transliuotojas BBC.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Nejuokinkit

Atsisakau klausyti smišių per Marijos radiją, nes dauguma dvasininkų yra pedofilai

nesuprantu

tos mados pult ir visaip apkalbėt mirusiuosius. Jie apsigint negali. Kodėl kol gyvas buvo visi džiaugėsi ir beprotiškus pinigus mokėjo už jo koncertus. O jei teisybė, tai tie vaikučiai jo sodyboje ne be tėvų sutikimo lankėsi.

Genutė.

Tikrai sutinku su jumis. Bepročių komanda. Patys klsupiasi prieš pedogilus kunigus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS