Rengiamas neįprastas paramos projektas: žinomi žmonės plauks irklentėmis | kl.lt

RENGIAMAS NEĮPRASTAS PARAMOS PROJEKTAS: ŽINOMI ŽMONĖS PLAUKS IRKLENTĖMIS

  • 0

Artėjant birželiui žinomi Lietuvos žmonės, pramogų pasaulio žvaigždės bei sporto entuziastai suvienijo jėgas bendram tikslui - aukoti ir padėti Rusnės specialiosios mokyklos auklėtiniams įgyvendinti savo svajones.

Birželio pirmoji - Tarptautinė vaikų gynimo diena, ta proga norima išreikšti rūpestį vaikais, jų ateitimi, laisvalaikiu, lavinimusi ir galimybe gyventi tikrą, smagų vaikišką gyvenimą.

Projekto iniciatorius irklenčių klubo suping.lt įkūrėjas ir profesionalus treneris Mark Gurskij tikina, jog norėjosi į šią progą bei visą projektą atkreipti kuo didesnį visuomenės dėmesį. "Mes nusprendėme, kad mums neužteks tiesiog paskelbti dar vieną gražią iniciatyvą. Mes norime parodyti, kad į kiekvieną darbą, projektą reikia įdėti dalelę savęs. Visa mūsų komanda - irklenčių sporto entuziastai, Tarptautinę vaikų gynimo dieną pasitiksime Rusnėje, Nemunu irklentėmis nuplaukę 460 kilometrų. Kiek žinau, dar niekas nebandė Nemunu irklentėmis praplaukti nuo pradžios iki galo. Kadangi mūsų plaukimas baigsis Rusnės miestelyje, suaukotus pinigus skirsime šio miesto vaikų specialiosios mokyklos auklėtinių laisvalaikio inventoriaus atnaujinimui ir kitų svajonių įgyvendinimui – o jie jau patys rinksis, ko norėtų labiausiai. Lai jų vasara būna smagi ir linksma. Kviečiame prisidėti visus, norinčius ir galinčius šių vaikų vasarą padaryti smagesnę“, - apie projektą pasakojo M.Gurskij.

Šis kilnus tikslas nepaliko abejingų ir žinomų Lietuvos žmonių bei pramogų pasaulio atstovų. Prie projekto jau prisijungė radijo stoties „Power Hit Radio“ laidų vedėja Raminta Vyšniauskaitė, dainininkas Justinas Lapatinskas, LNK žinių vedėja Agnė Zacharevičienė, Lukas Pačkauskas, Mindaugas Plukys, šuolininkas į vandenį Ignas Barkauskas, ir kiti. Šiuo metu jie visi treniruojasi ir stengiasi sukaupti kuo daugiau jėgų bei pasiruošti fiziškai, mat įveikti 460 kilometrų Nemunu ant irklentės ne vienam jų yra didelis iššūkis. "Iššūkis tikrai nemenkas, bet norisi Rusnės specialiosios mokyklos vaikams atplukdyti tą šventę ir pasidžiaugti kartu su jais", - sakė M. Gurskij. O Agnė Zacharevičienė sako nusprendusi prie projekto prisidėti vos tik sužinojo, jog šis projektas leidžia suderinti ir sportą, ir aktyvų gyvenimo būdą, ir aukojimą: "Norisi, kad žmonės dažniau ne tik aukotų, bet ir realiu savo darbu prisidėtų prie gerumo projektų, kad padėtų vaikams ir savo pavyzdžiu. Tokia aktyvių žmonių vienybė mane tiesiog įtraukia", - mintimis dalijosi Agnė.

Plaukimo pradžia - gegužės 25 d. 9 val., Druskininkų sav., Lipliūnų kaimas

Plaukimo pabaiga – birželio 1 d. Rusnėje

Trumpasis numeris aukoms - 1419 (skambučio ir sms žinutės kaina –2 Eur. Trumpojoje žinutėje tekstas nebūtinas).

GALERIJA

  • Rengiamas neįprastas paramos projektas: žinomi žmonės plauks irklentėmis
  • Rengiamas neįprastas paramos projektas: žinomi žmonės plauks irklentėmis
  • Rengiamas neįprastas paramos projektas: žinomi žmonės plauks irklentėmis
Organizatorių archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS