Rėžė K. Meschino: prieš miegą lovoje reikia su vyru kalbėtis, o ne „TikToką“ žiūrėti | kl.lt

RĖŽĖ K. MESCHINO: PRIEŠ MIEGĄ LOVOJE REIKIA SU VYRU KALBĖTIS, O NE „TIKTOKĄ“ ŽIŪRĖTI

  • 2

Velykinį sekmadienį LNK žaidime „Aš matau tavo balsą“ muzikiniais detektyvais šį kartą taps ir dvi legendinės poros: Irena Starošaitė bei Žilvinas Žvagulis ir Džilda bei Orestas Vaigauskai. Pastarųjų žodžio kišenėje neieškančių personažų lūpomis nuskambės ne tik pokštų, bet ir subtiliai pateiktos teisybės apie laidos dalyvius, pinigus, meilę ir talentą arba... jo nebuvimą.

Kodėl prieš miegą nejungti „TikToko“

Žaidimo „Aš matau tavo balsą“ balsą tikslas – atskirti, kuris pagal fonogramą dainuojantis atlikėjas yra geras, o kuris blogas dainininkas. Kad būtų įdomiau bei sunkiau, dalyviai pristato ir savo tikras ar netikras profesijas arba hobius, pavyzdžiui – hobį kurti įrašus programėlėje „TikTok“. „Aš žinau šitą „tiktokerį“, vakar prieš miegą žiūrėjau jo klipukus!” – prisipažins muzikinė laidos detektyvė Karolina Meschino, tačiau už tai gaus barti nuo Džildos. „Prieš miegą lovoje reikia su vyru kalbėtis, o ne kitus internete žiūrėti“, – Karolinai patarimų negailės šmaikštus Inetos Stasiulytės kuriamas personažas, o Karolina pasiteisins, kad dalyvio kurtus įrašus pamatė... atsitiktinai.

Ireną Starošaitę pavadino... sena beždžione

Bandant demaskuoti, kuris laidos dalyvis iš tikrųjų nemoka dainuoti, daugiausiai naudingų patarimų duos Žilvinas Žvagulis. „Reikia žiūrėti, kaip juda pilvas – ar dirbama su kvėpavimu, ar nedirbama“, – pastebės Žilvinas, o jam pritars Irena. „Reikia klausyti Žilvino, jis – senas vilkas, žino ką sako. Bet ne... jis gi ne vilkas, jis senas liūtas, pagal dainą!“ – pasitaisys Irena, o tada linksmą akmenį užridens Džilda. „Jeigu jis senas liūtas, tai tu sena beždžionė! Bet žinai, kodėl? Tik todėl, kad liūtas įsimylėjęs beždžionę!“ – pasitaisyti spės Džilda taip priversdama Ireną ir Žilviną meiliai susižvalgyti. Deja, patiems Vaigauskams laidoje seksis blogiau nei Žvaguliams: kils konfliktas dėl Oresto žvilgčiojimo į dailias laidos dalyves. „Atstok nuo mano vyro ir važiuok iš kur atvažiavus!“ – vienai iš laidos dalyvių rėš ponia Dž. Vaigauskienė.

Pinigus geriausia skirti moterims

Paklausus Dž. Vaigauskienės, kurgi ji pati dėtų pagrindinį laidos prizą – 10 000 Eur, Džilda neabejodama atsakys, kad investuotų į save. „Mes viską į save investuojame. Puikiai matosi, kiek vyras į mane investavo. Tik į naudą viskas. Todėl eurus investuočiau į save“, – pabrėš gyvenimo išmintimi spinduliuojanti Džilda. Na, o pagrindinis laidos dalyvis Ernestas laimėtus pinigus skirtų... braškių ūkio steigimui.

Ar jam ir šešiems muzikiniams detektyvams – Žvaguliams, Vaigauskams, Karolinai Meschinai ir Monikai Liu pavyks tai padaryti, bus galima pamatyti jau per Velykas, šį sekmadienį, 19.30 val., per LNK, laidoje „Aš matau tavo balsą“.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Klausimas

O jei vyras nori žiūrėti tik tok, o ne kalbėtis?

VISKAS PŔIKLAUSO NUO TO , KURIS IDOMESNIS ...

Jei koks stenantis ir burnojantis ant viso svieto , nes niekaip negali atsipagiriot , tai GERIAU JOKIO , NEGU TOS....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS