Rusija kerštauja: V. Putiną viešai kritikuojantys A. Pugačiova ir M. Galkinas neteks savo pilies? | kl.lt

RUSIJA KERŠTAUJA: V. PUTINĄ VIEŠAI KRITIKUOJANTYS A. PUGAČIOVA IR M. GALKINAS NETEKS SAVO PILIES?

  • 4

Rusijos valdžia sureagavo į dainininkės Alos Pugačiovos ir komiko Maksimo Galkino antikarinį nusistatymą. Planuojama konfiskuoti garsios šeimos pilį, stovinčią Griazos kaime, praneša stars.segodnya.ua.

Po staigaus A. Pugačiovos ir M. Galkino išvykimo į Izraelį pilis Griazos kaime stovi tuščia. Sklido gandai, kad pora pilį ruošėsi parduoti, tačiau Rusijos valdžia yra numačiusi ką kitą. Valstybės Dūmos saugumo ir kovos su korupcija komiteto pirmininko pavaduotojas Andrėjus Lugovojus „Govorit Moskva“ radijo stoties eteryje kalbėjo, kad pilį ketinama konfiskuoti.

Anot A. Lugovojaus, įtariama, kad pilis pastatyta nesilaikant Rusijos įstatymų. Skundą esą pateikė „Vandens ir miškų apsaugą“, reikalaudama patikrinti, ar statant namą buvo laikomasi statybos, priešgaisrinės saugos ir sanitarinių reikalavimų.

Jeigu pažeidimų yra, reikia iš Galkino atimti viską, ką jis turi.

Nustačius pažeidimus, pilis bus konfiskuota, o joje A. Lugovojus siūlė apgyvendinti pabėgėlius iš Donbaso.

„Jei kyla įtarimas dėl galimų pažeidimų, prokuratūra turi atlikti tyrimą. Jeigu pažeidimų yra, reikia iš Galkino atimti viską, ką jis turi. Žiūrint iš moralinės perspektyvos, aš palaikyčiau idėją pilyje apgyvendinti pabėgėlius iš Donbaso. Tegul Galkinas džiaugiasi už RF ribų“, – kalbėjo A. Lugovojus.

Primename, kad M. Galkinas ir A. Pugačiova buvo vieni pirmųjų Rusijos garsenybių viešai pasmerkę karą Ukrainoje. Iš Rusijos pora pabėgo kovo mėnesį. Su šeima įsikūręs Izraelyje komikas netylėjo: su savo „Instagram“ sekėjais dalinosi informacija apie karą Ukrainoje, buvo įkėlęs skaudžią mergaitės iš Mariupolio istoriją. Ji pasakojo, kaip su mama pabėgo ir vos liko gyvos.

Rengdamas pasirodymus M. Galkinas dažnai pašiepia Rusijos režimą ir patį Vladimirą Putiną. Viename jų komikas siūlė Rusijos prezidentui pastatyti 300 metrų paminklą.

„Reikėtų pagaminti natūralaus dydžio povandeninį laivą, ant kurio būtų batiskafas, ant batiskafo – naikintuvas, ant naikintuvo – „Lada Kalina“, Putinas stovi ant „Lada Kalina“ su kimono, ledo ritulio šalmu, vienoje rankoje laiko amforą, o kitoje – gerves. Už jo, truputį žemiau nugaros, Ševčiuko ranka parašyta „Tėvynė“. Visa tai laiko vadovai, paprasti valstiečiai, darbininkai, o virš jų auksinis užrašas „patinka, nepatinka – kentėk, mane, gražuole“, – sakė M. Galkinas.

Gairės: Maksimas Galkinas, Alla Pugačiova, Maksimo Galkino pilis, Rusija, karas Ukrainoje
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Zasralkinas --obosralsia

dabar loja per atstuma . manau to galkino kiauksejimo Putinas net negirdi...ateity [ netolimoj ] atims ne tik pily ,bet ir pilietybe...be teises atvykt y rusija... gales su alka galka seilemis taskytis --bet tik is uz sienos , kad neapspjautu nuormaliu zmoniu.

Pugačiovai ir Galkinui

Ne vi otstavili Rosiju, o Rossija otstavila vas. Idite na***.

pilietis

Gal tie miškininkai pasižiūri į putlerio didžiausio kyšio - pilies statybas...Ten tikrai rastų pažeidimų...ir galėtų konfiskuoti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS