S. Mitchell: demonų po filmavimų bandžiau atsikratyti žiūrėdama kačiukų įrašus | kl.lt

S. MITCHELL: DEMONŲ PO FILMAVIMŲ BANDŽIAU ATSIKRATYTI ŽIŪRĖDAMA KAČIUKŲ ĮRAŠUS

  • 0

Populiaraus serialo „Pretty Little Liars“ žvaigždė Shay Mitchell jau šį penktadienį, gruodžio 7 dieną, pasirodys Lietuvos kino teatrų ekranuose. Naujasis jos vaidmuo siaubo trileryje „Hanos Greis egzorcizmas“ – nė per plauką nepanašus į jau gerbėjams įprastą jos amplua. Ir, kaip teigia pati aktorė, palikęs nemažą randą jos širdyje.

Juosta pasakos apie jauną policininkę Megan (ją ir vaidina Sh. Mitchell), kuri, nesusitvarkiusi su psichologinėmis problemomis, netenka darbo. Padedama gydytojų, klinikoje ji atsikrato priklausomybės vaistams ir, sužinojusi apie toje pat ligoninėje atsiradusią darbo vietą, pasisiūlo dirbti morgo naktinėje pamainoje.

Netrukus į morgą atvežamas jaunos merginos Hanos Greis (akt. Kirby Johnson) kūnas. Megan išklauso istoriją apie tai, kad Haną buvo apsėdęs demonas, mylintys tėvai iškvietė kunigą, kad šis atliktų egzorcizmą, tačiau jo metu mergina mirė. Kūną atvežęs policininkas dar priduria girdėjęs, kad jei egzorcimas nebūna užbaigtas, blogis visuomet susiranda naują kūną. Jau artimiausią naktį Megan su siaubu suvokia, kad policininkas buvo teisus. Šaltuose ligoninės rūsiuose ima dėtis keisti ir šiurpūs dalykai – demonas ieško naujos aukos.

„Šis vaidmuo – tai mano išėjimas iš komforto zonos. Nors filmavimai vyko tik keturias savaites, per jas patyriau tiek panikos atakos priepuolių, kad būtų net sunku juos suskaičiuoti. Susidūriau su mano viduje tūnojusiais demonais, o vėliau ekrane savęs net nepažinau. Vyko tikrai mįslingi dalykai“, – pasakojo 31-erių aktorė

Ji prisipažino net ir praėjus gerokai laiko po šios patirties, vis dar kenčianti nerimo priepuolius. Anot statistikos, vien JAV tokią būseną kasmet patiria apie 40  milijonų suaugusiųjų. Apie šį sveikatos sutrikimą jau yra pasakojusios ir tokios Holivudo žvaigždės kaip Emma Stone bei Zaynas Malikas.

„Faktas, kad didžioji dalis filmavimų vyko morge, taip pat daug ką pasako apie mano psichikos būklę tuo metu. Mes gyvenome netoliese, o aš, net ir grįžusi į lovą, negalėdavau mintimis pabėgti iš tos kraupios vietos, nepraeidavo drebulys. Kiek nurimau tik pasibaigus darbams, kai grįžau į Los Andželą, į savo namus. Tuomet įsisukau į tėčio apsiaustą ir ilgai žiūrėjau kačiukų įrašus „YouTube“ puslapyje“, – pasakojo Sh. Mitchell.

Na, o ar tokį patį siaubą filmas „Hanos Greis egzorcizmas“ sugebės sukelti ir žiūrovams, pamatysime jau nuo šio penktadienio, gruodžio 7 dienos, Lietuvos kino teatruose.

GALERIJA

  • S. Mitchell: demonų po filmavimų bandžiau atsikratyti žiūrėdama kačiukų įrašus
  • S. Mitchell: demonų po filmavimų bandžiau atsikratyti žiūrėdama kačiukų įrašus
  • S. Mitchell: demonų po filmavimų bandžiau atsikratyti žiūrėdama kačiukų įrašus
  • S. Mitchell: demonų po filmavimų bandžiau atsikratyti žiūrėdama kačiukų įrašus
Filmo stop kadras
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS