S. Prūsaitis koncerte gerbėjui įteiks unikalią dovaną | kl.lt

S. PRŪSAITIS KONCERTE GERBĖJUI ĮTEIKS UNIKALIĄ DOVANĄ

  • 0

Saulius Prūsaitis sako: vasara trumpa ir skirta švęsti. Visus jo pasirodymų pasiilgusius dainininkas kviečia į „Vasaros Live Show“: rugpjūčio 19 d. Vilniuje, Vasaros terasoje, ir 28 d. – Kaune, Nemuno saloje.

„Žodžiais pasakyti ir raidėmis užrašyti, kaip laukiu šių šou, būtų neįmanoma. Po viso šito siaubingo laikotarpio ir didžiojo nesusipratimo turėti galimybę vėl susitikti su jumis koncertuose man su grupe prilygsta stebuklui. Laikas neprabėgo veltui – grosime ne vieną naują dainą, bet ir senų nepamiršime“, – sako jis.

Dainininkas svarstė, kaip išreikšti tą džiaugsmą, kurį jaučia galėdamas vėl koncertuoti. „Labai norėčiau savo gerbėjams duoti daugiau nei muziką. Manau,  atėjo laikas gitaristui atsisveikinti su savo plunksnomis puošta kepure. Ją koncerte padovanosime atsitiktiniam žiūrovui“ – pažadėjo atlikėjas. Plunksnomis ir kristalais rankomis puoštos vienetinės kepurės ilgai buvo neatskiriama S. Prūsaičio ir jo komandos įvaizdžio dalis.

Grupės gitaristo L. Jančo unikali kepurė atiteks vienam gerbėjų.

Neatsiejama, kaip ir garsiausios jo dainos.

„39“, „Tu nemoki“, „Vasara 3016“, „Būkim draugais“, „Norim šokti“ – S. Prūsaičio superhitai sukurti gyvenimo pilnatvei ir įsimintiniausioms vasaros akimirkoms. Kartą jas patyrus, norisi vėl kelti rankas į viršų ir šokti, kol jėgos leidžia ir net kai nebeleidžia.

„Vasaros Live Show“ – riboto žiūrovų skaičiaus projektas, tačiau žmonės neturėtų baimintis įsigyti bilietų iš anksto. Kaip praneša „Vasaros Live Show“  organizatoriai, jie išbando naują pažangią žiūrovų aptarnavimo sistemą: jei koncertas dėl kažkokių priežasčių neįvyktų, pinigai jums grįš iškart.

GALERIJA

  • S. Prūsaitis koncerte gerbėjui įteiks unikalią dovaną
  • S. Prūsaitis koncerte gerbėjui įteiks unikalią dovaną
  • S. Prūsaitis koncerte gerbėjui įteiks unikalią dovaną
N. Žilinskaitės ir P. Gasiūno nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS