S. Skambinas profesionalams: jūs nieko nesuprantate apie šokį | kl.lt

S. SKAMBINAS PROFESIONALAMS: JŪS NIEKO NESUPRANTATE APIE ŠOKĮ

  • 1

"Kokios aistros jūs iš jų reikalaujate? Juk jie tik vaikai. Jie tegali rodyti draugiškumą. Pramoginiuose šokiuose svarbu estetika, kūno valdymas ir technika", - savo gildijos atstovų stos ginti S. Skambinas.

Teisėjų ketvertas - Gytis Ivanauskas, Birutė Letukaitė, Jūratė Sodytė ir Dainius Žebrauskas-Skruzdėliukas su didžiule patariamąja profesionalių choreografų komanda stebės ir vertins dar 9 laidos "Šok" dalyvių pasirodymus, iš kurių tik dviems įteiks kelialapį į projekto finalą.

Tačiau kas tie du geriausieji - ši mintis kirbės ir neduos ramybės ne tik dalyviams ir žiūrovams. Ne juokais bus priversti susikibti ir šokio profesionalai. "Aš piktas ant teisėjų, nes panašu, kad jie nelabai ką supranta apie pramoginius šokius", - atkirtį teisėjams duos choreografas S. Skambinas, išgirdęs teisėjų pastabas po pramoginių šokių čempionų pasirodymo.

"Nevaikiški" šokiai jau nuo pirmųjų laidų piktina B. Letukaitę, kuri mano, jog kai kurie šokių stiliai vaikams tiesiog nederami. Sekmadienio vakarą šios temos aktualumas pasieks kulminaciją. "Kokios aistros jūs iš jų reikalaujate? Juk jie tik vaikai. Jie tegali rodyti draugiškumą. Pramoginiuose šokiuose svarbu estetika, kūno valdymas ir technika", - savo gildijos atstovų stos ginti S. Skambinas.

Kokį sprendimą priims teisėjai pamatysite jau šį sekmadienį, 18.30 val. per LRT. 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

az

oi debilu debilas dar aiskina

SUSIJUSIOS NAUJIENOS