Šauni moteris: dainininkė R. Ščiogolevaitė laukiasi penkto vaikelio | kl.lt

ŠAUNI MOTERIS: DAINININKĖ R. ŠČIOGOLEVAITĖ LAUKIASI PENKTO VAIKELIO

  • 60

Dainininkės Rūtos Ščiogolevaitės ir Rolando Damijonaičio šeimoje – džiugios žinios. Keturis vaikus auginanti šeima netrukus sulauks šeimos pagausėjimo – penktosios atžalos, informavo portalas 15.min.lt.

Keturis vaikus – sūnus Adomą, Aroną, Agnarą ir dukrą Anabelę auginanti R.Ščiogolevaitė greitai taps jau penkių vaikų mama.

Šią žinią 15min patvirtino artimi šaltiniai, tačiau susisiekus su pačia atlikėja ji išsamiau komentuoti asmeninio gyvenimo detalių nepanoro. Paklausta, ar galim pasidalinti džiugia žinia, atlikėja sakė: „Rašykite, tačiau daugiau komentarų šia tema nebus. Aš šia tema nesiruošiu kalbėti ir vėliau“, – teigė Rūta.

Pora šiuo metu augina keturis vaikus: Aroną, Agnarą, Anabelę ir Adomą. Vyriausiojo Adomo Rūta susilaukė su Deividu Meškausku.

R. Ščiogolevaitė su R. Damijonaičiu susituokė 2013 metų birželį.

Rašyti komentarą
Komentarai (60)

to jojo

Tau įdomu, nes domiesi, skaitai ir durnai komentuoji....

kiaulėms, chamams komentatoriams. O kurie tokie, juk matom..

Kas suteikė Jums tokią teisę tyčiotis iš šeimos, žmonių? Pavydite, kad graži šeima, pavydite, kad Rūta talentinga dainininkė, pavydite, kad gražiai savo šeimoje gyvena? Jūs savo gyvenimais susirūpinkite.Ar viskas ten gerai? Savus vaikus prižiūrėkite, auklėkite...Nesirūpinkite dėl kitų....

to Ela

Savus prašalaičius susiskaičiuok....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS