Sh. Osbourne išsikraustė iš šeimos namų: nežinau, kaip gyventi toliau | kl.lt

SH. OSBOURNE IŠSIKRAUSTĖ IŠ ŠEIMOS NAMŲ: NEŽINAU, KAIP GYVENTI TOLIAU

  • 0

Black Sabbath (Šeron Osborn) išsikraustė iš šeimos namų Beverli Hilse Kalifornijoje, į kuriuos pirmadienį sugrįžo jos sutuoktinis Ozzy (Ozis).

Savaitgalį pasirodė pranešimų, kad 63 metų roko matriarchė Sharon po 33 metus trukusios santuokos liepė savo 67 metų sutuoktiniui, grupės „Black Sabbath“ lyderiui, nešdintis iš bendrų namų Kalifornijoje.

Šaltiniai britų laikraščiui „The Sun“ sakė, kad Sharon ir Ozzy praėjusią savaitę smarkiai susiginčijo dėl numanomos muzikanto neištikimybės ir kad jis išsikraustė į viešbutį „The Beverly Hills Hotel“. Tačiau dainininkas pirmadienį nusprendė grįžti į namus ir pareikšti savo teises į juos – tokias pačias, kokias turi Sharon, pranešė TMZ.com. Dėl tokio jo poelgio Sharon susipakavo kai kuriuos daiktus ir išsikraustė, netikėtai pasiėmusi laisvą dieną darbe. Ji yra viena iš dienos laidos „The Talk“ vedėjų.

Antradienį ji grįžo į darbą ir patvirtino, kad jos santuoka su Ozzy pakibo ant plauko. Laidos pradžioje Sharon pasirodė nešdamasi stiklinę limonado ir tai buvo aiški užuomina į Beyonce (Bejonsė) albumą „Lemonade“, kuriame kalbama apie neištikimybės draskomą santuoką.

Paklausta, ar tikrai išmetė Ozzy iš namų, ji atsakė: „Tai tiesa“. Tačiau paskui pripažino: „Jis sugrįžo ir aš išsikrausčiau“.

Sharon taip pat sakė, jog dar neapsisprendė, ar teikti skyrybų prašymą: „(Išsikraustymas) man yra gerai, nes aš, tiesą sakant, šiuo metu, šiandien, neįsivaizduoju, ką darysiu su likusia savo gyvenimo dalimi“.

Tuo tarpu diena anksčiau, pirmadienį, Ozzy paskelbė pareiškimą, kuriuo smerkė kalbas, kad dėl jųdviejų su žmona išsiskyrimo kaltas jo sugrįžimas prie narkotikų ir alkoholio. „Esu blaivus treji metai ir ketvirtis, – sakė Ozzy „E! News“. – Per tą laiką neliečiau narkotikų ar alkoholio. Bet kokie pranešimai, kad nesu blaivus, yra visiškai neteisingi“.

Ir Sharon, ir Ozzy, kurie turi tris jau suaugusius vaikus, atvirai kalba apie praeities problemas, net yra pripažinę, kad jis 2013 metais vėl ėmė vartoti narkotikus ir alkoholį, ir jie dėl to vos neišsiskyrė. Paskui pora susitaikė, mat dainininkas ėmė kasdien lankytis anoniminių alkoholikų susitikimuose.

Pranešama, kad praėjusią savaitę Sharon apkaltino vyrą, esą šis buvo jai neištikimas su 45 metų garsenybių plaukų stiliste Michelle Pugh (Mišel Pju). Šaltinių teigimu, Sharon buvo siaubingai įsiutusi ir sakė jau kurį laiką įtarusi, kad vyras yra užmezgęs romaną.

Tuo tarpu neištikimybės skandalo epicentre atsidūrusi M. Pugh nepasirodė darbe salone „Mèche“, pranešusi, kad jai reikia kelių laisvų dienų asmeninėms problemoms išspręsti.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS