Skandalais pagarsėjusi dainininkė Erika ieško vyro | kl.lt

SKANDALAIS PAGARSĖJUSI DAINININKĖ ERIKA IEŠKO VYRO

Natalija Zvonkė, Mia, Nijolė Pareigytė – kaip kurti skandalus, šios savireklamos pradinukės galėtų pasimokyti iš Erikos Lisauskienės. Po neseniai įvykusio incidento ji parodė, ką reikia daryti, kad kaip reikiant išgarsėtum.

Neseniai Kauno Dainavos policijos komisariate surengusi vulgarų šou Erika užkėlė skandalo kartelę. Dainininkė priekabiavo ir prie policijos pareigūnų, ir prie ją įamžinti susirinkusių fotografų bei televizijos operatorių, kėlė sijoną ir demonstravo visas savo grožybes.

Bet gal tai buvo slapto plano, kaip susirasti vyrą, dalis?

„Kodėl gi laimės neturiu, ar aš mylėt nemoku? Nors daug vaikinų vienišų, bet aš myliu ženotą“, – Ši daina Erikos repertuare buvo viena jos mėgstamiausių.

Erika nelaiminga. Erika ieško vyro. Taip ji, duodama interviu, mums sakė prieš kelis mėnesius.

"Erika labai pyksta: kada pagaliau atjos tas princas ant balto ar juodo žirgo?", – šiuos žodžius ji įrašė net savo dienoraštyje.

Erika vyro ieško kiekvieną dieną. To vienintelio. Davė skelbimą su savo telefono numeriu į radiją, televiziją. "Tegul jis būna pilnomis ar tuščiomis kišenėmis, bet man reikia jausmų", – prsisipažino Erika. Ji suprato – tinkamą vyrą rasti labai sunku.

Jos dukra į populiarią interneto pažinčių svetainę nusiuntė keletą mamos nuotraukų. Erika sulaukė daug vyrų laiškų. "Ypač daug parašė amerikiečių, taip pat – juodaodžių. – pasakojo E.Lisauskienė. – Dar negaliu išsirinkti."

Matyt, Erika labai išranki. Ir to vienintelio ėmė ieškoti tarp policininkų, fotografų, operatorių? O gal jau prarado viltį ir nutarė atidengti visus savo kozirius?

Rašyti komentarą
Komentarai (23)

nezinomas

duokit man jos nr

rytis

Kale Erika. Sliuxa, suxa.Paskutyne.

olegas

Degrade Erika, tik tokie pat degradai kaip ji, galetu ja dulkinti. Kazkokia, nesveika boba, niekada normalus vyras y tokia neziuretu. Baisu tokias tik gydyti uzdarius y psihuske.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS