Skyrybas išgyvenančios I. Kavaliauskaitės gyvenime – naujas iššūkis | kl.lt

SKYRYBAS IŠGYVENANČIOS I. KAVALIAUSKAITĖS GYVENIME – NAUJAS IŠŠŪKIS

  • 3

Geriausi šalyje visų stilių ir amžiaus šokių profesionalai, ryškiausi Lietuvą garsinantys choreografai bei šokėjai „meistrų kėdėse“ ir daugiau nei šimtas dvidešimt televizijos kamerų, šokį leisiančių pamatyti 360 laipsnių kampu ir kiekvieną judesį scenoje paversiančių tikru meno kūriniu, – taip apibūdinamas naujas šokių projektas.

Už inovatyvaus „Šokio revoliucijos“ projekto vedėjos vairo naujame sezone stoja šokio pasaulį puikiai pažįstanti Indrė Kavaliauskaitė.

„Net neabejoju, kad esu ne viena taip pasiilgusi šokių televizijoje. Šokius myliu nuo vaikystės ir būti tokio projekto dalimi yra tikra šventė! Sulaukusi kvietimo vesti šį projektą, pirmiausia juokais paklausiau: „O galėsiu pašokti?“. Iš tikrųjų projektas skirtas profesionalams, džiaugiuosi, kad galėsiu būti šalia ir vesti juos šioje nepamirštamoje kelionėje“, – šypsosi naujoji projekto vedėja.

Jau seniai laukiu, kada pagaliau galėsiu žiūrovams pasakyti: „Gal pašokime?“

Tiesa, vedėjos vaidmuo šiame projekte bus kitoks nei įprasta – Indrė taps vadinamąja projekto mūza – žmogumi, kuris viso projekto metu bus arčiausiai dalyvių. Indrės užduotis – palaikyti kiekvieną dalyvį, padėti ruošiantis pasirodymams, įkvėpti pasitikėjimo savimi, drąsos scenoje, o nuolatos kalbinant šokių profesionalus, stengtis atskleisti kiekvieno jų individualumą ir išgirsti įdomiausias jų gyvenimo istorijas.

Pati Indrė patikina – šokiuose ji nėra išranki ir neturi vieno mėgstamo stiliaus, todėl nekantrauja pamatyti šokėjus atliekančius tiek kubietišką salsą, tiek elegantišką fokstrotą.

„Žinau, kad šį kartą žiūrovų laukia aukšto lygio pasirodymai, profesionalūs šokėjai ir choreografija, nustebinsianti net visko mačiusius. Ar kada gyvenime matėte 120 kamerų sustabdytą vaizdą? Aš net neabejoju, kad šis projektas bus šviežio oro gūsis, tikra revoliucija televizijoje. Jau seniai laukiu, kada pagaliau galėsiu žiūrovams pasakyti: „Gal pašokime?“. Ir šį kartą šoks geriausi Lietuvos šokėjai“, – džiaugiasi Indrė Kavaliauskaitė.

Šokių projektą vesianti be eterio partnerio, Indrė tvirtai įsitikinusi – kai meilė savo darbui didžiulė, suvaldyti gali bet kokią pavestą užduotį, o ir projekte ji visai nesijaučia, jog bus viena.

„Savo darbą visada atlieku su meile, nesvarbu, ar dirbu scenoje, ar kalbinu žmones būdama už kadro, dirbu viena ar su partneriu. Juk galiausiai visada esame atsakingi kiekvienas už save ir savo darbą. Tačiau aš viena niekada nebūsiu, juk esu nuostabios komandos dalis. Šį kartą mūsų komanda jaudinasi ir dirba ruošdami vieną geriausių šokių projektų Jums, mieli žiūrovai, stengsimės, kad šis projektas Jus džiugintų ir kiekvieną savaitę būtų laukiamiausias svečias Jūsų namuose“, – šypsosi naujoji „Šokio revoliucija“ projekto vedėja.

LNK „Šokio revoliucijos“ projekto atrankų laidų filmavimai vyks birželio 15 ir 17 dienomis. Visi žiūrovai, pirmieji savo akimis norintys išvysti profesionaliausius šalies šokėjus, kviečiami projekto atrankų filmavimus stebėti gyvai Vilniaus „Siemens“ arenoje.

GALERIJA

  • Skyrybas išgyvenančios I. Kavaliauskaitės gyvenime – naujas iššūkis
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Auksinė Raidė

Pasiklydai tarp gyvenimo vertybių.Močiutei Vandutei neliko vietos namuose, buvo atiduota į senelių prieglaudą, vaikotes tuščios garbės, žinomumo, o nuo likimo nepabėgsit, jis anksčiau ar vėliau pasivys ir reikės sumokėti pačią didžiausią ir labai skaudžią kainą.

Runkelis

Baik sud...drapstyti, muza!!!

AnI

Nedaeina kaip sitokia muza galejo teketi uz diedo kurio vaikai jos metu? Kodel panos save sitaip nuvertina save?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS