Smurtu prieš žmoną kaltinamas L. Suodaitis: rankų nenuleisiu, eisiu iki galo | kl.lt

SMURTU PRIEŠ ŽMONĄ KALTINAMAS L. SUODAITIS: RANKŲ NENULEISIU, EISIU IKI GALO

  • 24

Prieš daugiau nei savaitę tarp nuomonės formuotojos Viktorijos Siegel ir jos vyro Lauryno Suodaičio įsiplieskė konfliktas, peraugęs į  šeimyninę dramą. Konfliktas vis tęsiasi ir socialinėje erdvėje.

Viktorija ir Laurynas nepaliauja dalintis savo versijomis apie konfliktą.

Ketvirtadienio vakarą instagrame išsiliejo L. Suodaitis. Jis  rytoj vėl pamatys savo ir V. Siegel sūnų.

„Vakar buvo klausiančių, kaip vakar sekėsi su mažiumi. Tai sekėsi puikiai. Pirmas 10 minučių nešant ant rankų nulūžo, paskui kokią valandą pamiegojo ir tada smagiai pasibuvom. Jau dantis vienas išdygęs, jau didelis berniukas, – teigė L. Suodaitis. – Šiandien vėl buvo neišvengta pasistumdymų su advokatais, nes ryt pagal anos pusės malonę turėčiau porai valandų pamatyti mažiuką. Tai šiandien mane vėl pasiekė krūva nurodymų, kad turėčiau jį kažkur nusivežti ir toje vietoje būti, bet finale kažkaip susitarėm. Tikiuosi, kad šie dalykai nesikeis. Dar buvo toks vienas argumentas, kad kai vaikštom parke, auklei sunku lauke vaikui sauskelnes pakeisti. Nereikia tai auklei nieko keist, kaip aš visą laiką jas keičiau nuo sūnaus gimimo, taip aš jas ir pasikeisiu. Tai tokios lėkštos nesąmonės.“

L. Suodaitis neliko abejingas ir šiandien V. Siegel instagrame pamatęs vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip sūnus krykštauja.

„Galiu pasidžiaugti, kad mažiukas turi labai fainą auklę iš Ukrainos, kuri jį sugeba taip prajuokinti ir kad jis prie jos yra toks prisirišęs. Vakar dar mamai paskambinau vaizdo skambučiu su anūku pakalbėti, auklė į mamą labai panaši, tai jis irgi juokėsi. Matyt, sumaišė šiek tiek. Vaikai yra vaikai. Dėl vaikų aš rankų nenuleisiu ir šioje vietoje eisiu iki galo.“

Visai neseniai Laurynas su sūnumi susitiko pirmą kartą po įsiplieskusio konflikto. Jis pasidalijo bendra nuotrauka.

„Daug ką gyvenime galima nupirkti, bet yra dalykų, kurių nei nupirksi, nei iškeisi, nei dėl materialinių tikslų išduosi. Šventų dalykų, kurie yra pats didžiausias ir ne kiekvienam duotas tikras turtas. Tai buvo pačios trumpiausios dvi mano gyvenimo valandos, bet širdis kupina ir stiprybės pakrovė. Mes greitai vėl susitiksim“, – socialiniame tinkle rašė vyras.

Priminsime, kad konfliktas tarp V. Siegel ir L. Suodaičio įvyko balandžio 4 d. apie 21 val. 49 min. jų namuose.Policija pranešė, kad gautas pranešimas apie tai, jog Vilniaus rajone, Geležų kaime, vyko konfliktas. Į įvykio vietą atvyko pareigūnai ir medikai. Teigta, kad per konfliktą namuose vyras, gimęs 1990 metais, smurtavo prieš moterį, gimusią 1994 metais.

L. Suodaitis buvo patekęs į areštinę. Iš jos jis buvo paleistas balandžio 5 d. po pietų. Išėjęs iš areštinės  vyras  savo kaltę griežtai neigė.

„Noriu pasakyti, kad savo žmonos nesu gyvenime ranka lietęs. Sau nesu leidęs jai net šiurkštesnio žodžio pasakyti. Gaila, kad mūsų šeima pateko į tokią situaciją, labai gaila vaikų, kurių pasiilgau. Anksčiau su žmona turėdavome išradingesnių būdų jūsų dėmesiui gauti“, – žurnalistams šalia areštinės tada pasakojo pasakojo L. Suodaitis.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (24)

KriestrVika.

Sveiki protu nesuvokiu kas per padliuga yra .Kaip galu savo siekiams į akis aferiste pažiūrėti kokia motina tokia ir tu sociopatė

Vytas

Apsimyžai, kaip boba. Žaidi vaiko korta, kaip 90 procentų pamestų erelių. Nemyli ir nemylėjo tavęs Siegel. Tu į veidrodį pažiūrėk. Apgailėtinas. Atsikratyk ta boba. Ir padaryk genetinius tyrimus. Lietuvoje kas ketvirtas svetimą vaiką augina, o tarp tokių kaip Siegel,- trys iš keturių. Didžiausia nelaimė vyrui, įsimylėti šliundra. Sėkmės.

Anonimas

Patys žiuri yskudurus ne y protas,ka nori ta turi
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS