Stogą raunančios pajamos: E. Sheeranas uždirba penkis metų atlyginimus vos per dieną | kl.lt

STOGĄ RAUNANČIOS PAJAMOS: E. SHEERANAS UŽDIRBA PENKIS METŲ ATLYGINIMUS VOS PER DIENĄ

  • 1

32 metų britų dainininkas, dainų autorius ir muzikantas Edas Sheeranas per praėjusius metus uždirbo 145 mln. svarų sterlingų (apie 169 mln. eurų), o jo dienos uždarbis siekė 170 tūkst. svarų sterlingų (apie 200 tūkst. eurų) per dieną, t. y. beveik penkis kartus daugiau nei vidutinės metinės britų pajamos, rašė thesun.co.uk.

Dėl didžiulio populiarumo sulaukusio naujausio koncertinio  turo „+ – = ÷ x Tour“ („The Mathematics Tour“), iš 145 mln. svarų sterlingų honoraro atėmus išlaidas ir mokesčius, iki 2023 m. kovo pabaigos atlikėjo veiklos pelnas siekė 62,1 mln. svarų sterlingų (apie 72.3 mln. eurų). Iš šios sumos Edas sau išsimokėjo 31,5 mln. svarų sterlingų (apie 36,6 mln. eurų).

Šiuos skaičius Jungtinės Karalystės registracijos rūmams pateikė E. Sheerano muzikos kompanija  „Hayagotatourboi Touring LLP“.

E. Sheerano instagramo paskyros nuotr. 

Šį verslą Edas įsteigė 2012 m. tam, kad gautų pelną iš savo koncertų, kaip tik tuo metu, kai jo karjera bus įsibėgėjusi.

2023 m. Edas surengė pasaulinį koncertinį turą ir išleido du didžiulio populiarumo sulaukusius albumus „Subtract“ ir „Autumn Variations“. Manoma, kad tai jam atneš dar daugiau pelno. 

Šiuo metu atlikėjo turtas vertinamas 300 mln. svarų sterlingų (apie 349 mln. eurų). 

Primename, kad E. Sheeranas 2024 m. rugpjūčio 3 ir 4 d. koncertuos  Kauno Dariaus ir Girėno stadione. Bilietai į pirmąjį britų muzikos žvaigždės pasirodymą, vyksiantį rugpjūčio 3 d., buvo išparduoti žaibiškai – per kiek daugiau nei vieną parą. Todėl organizatoriai nusprendė rengti papildomą koncertą rugpjūčio 4 d. 

GALERIJA

  • Stogą raunančios pajamos: E. Sheeranas uždirba penkis metų atlyginimus vos per dieną
E. Sheerano instagramo paskyros nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Zurabas Smardalidze

Nereikia pavydėti - reikia imti balalaika į rankas ir kniaukti pradeti

SUSIJUSIOS NAUJIENOS