Su drabužiais lediniame vandenyje išsimaudęs D. Baumila: pakartočiau! | kl.lt

SU DRABUŽIAIS LEDINIAME VANDENYJE IŠSIMAUDĘS D. BAUMILA: PAKARTOČIAU!

Savaitgalį Druskininkuose vyko „Snow Kayak“ varžybos, kuriose darbavosi ir TV3 laidos „Sportuok su mumis“ komanda. Laidos herojai dainininkai Lukas Pačkauskas, Donatas Baumila ir slidžių instruktorius Mikas Širvinskas su dar pusantro šimto ekstremalų rungėsi leisdamiesi su baidarėmis nuo kalno.

Lukas ir Donatas varžybų išvakarėse jau buvo išbandę trasą, o D. Baumila tik spėliojo kas jo laukia ir vylėsi, kad po finišo baseine liks sausas. „Neatsivežiau kitų drabužių, turiu tik specialią šiltą aprangą, todėl tikiuosi, kad finišuosiu sėkmingai. Neįsivaizduoju, kas manęs laukia, bet man patinka ekstremalūs iššūkiai. Dabar mano didžiausia aistra yra snieglentės. Neseniai grįžau iš kalnų, buvo nerealu, dabar bandysiu ir savo šeimą sudominti žiemos sportu“, – prieš startą kalbėjo D. Baumila.

Trys draugai startavo viename važiavime, tačiau kelialapį į kitą etapą galėjo gauti tik du pirmieji vandens baseine finišavę dalyviai. Gerokai už nugaros konkurentus palikęs M. Širvinskas pirmasis nėrė į baseiną. Jis buvo ir pirmasis išsimaudęs lediniame vandenyje.

Kol Mikas ropštėsi iš baseino, finišavo ir D. Baumila. Nors ir labai stengėsi išlaikyti pusiausvyrą, dainininkas apvirto ir, maža to, gavo gurkšnį vandens. „Apsiverčiau ir pajutau, kad negaliu ištraukti kojų. Supanikavau ir įtraukiau į burną vandens. Šalta, nerealiai šalta“, – gaudydamas kvapą kalbėjo D.Baumila.

Supratęs, kad neturėdamas kitų drabužių jis nebesulauks kito etapo, nuskubėjo šildytis, o savo vietą perleido Lukui. „Nemaniau, kad valdyti baidarę ant sniego yra taip sunku. Tikrai nesitikėjau, kad teks maudytis, bet net ir dabar, žinodamas, kas manęs laukia, viską pakartočiau. Tik kitą kartą atsivežčiau daug šiltų drabužių“, – sakė juokdamasis dainininkas.

Lukas ir Mikas tęsė kovą. Jie buvo susilažinę, kuris yra kietesnis – snieglentininkas ar slidininkas. Kuris iš jų pateko į pusfinalį, o kuris trasoje apvirto ir pasitraukė nebaigęs kovos − sužinosite jau šį sekmadienį 9.00 val. TV3 laidoje „Sportuok su mumis“.

„Sportuok su mumis“ – sekmadieniais 9.00 val. per TV3!

GALERIJA

  • Su drabužiais lediniame vandenyje išsimaudęs D. Baumila: pakartočiau!
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS