Sunkius išgyvenimus prieš Kubą patyręs S. Buterlevičius apie šokių partnerę: mane vėl atgaivino | kl.lt

SUNKIUS IŠGYVENIMUS PRIEŠ KUBĄ PATYRĘS S. BUTERLEVIČIUS APIE ŠOKIŲ PARTNERĘ: MANE VĖL ATGAIVINO

Jau šį sekmadienio vakarą išvysime antrąjį unikalaus TV3 šokių ir pažinimo projekto „Salsamanai“ dalyvių šokį.

Ir nors visų jų laukia sunki improvizacijos užduotis, viską atpirks vis stiprėjantis ryšys su partneriais iš Kubos. O kad tarp kai kurių porų jis ypač ryškus, pastebės ir aplinkiniai…

Šiandien visos 8 poros pasirodys įspūdingo grožio paplūdimyje, kuriame jų lauks improvizacijų vakaras. Tai reiškia, kad kiekvienam lietuviui teks pasirodyti ne tik su savo partneriu, bet ir dar su trimis kubiečiais!

„Jie visi yra nuostabūs. Įsivaizduoju didelį namą, kur viename kambaryje gyvena vienas, antrame – kitas, trečiam – dar kitas, o mano partneriui Manueliui priklauso visas antras aukštas. O aš gyvenu pirmame ir su visais šoku. Būtų labai gerai“, – išgirdusi apie laukiančią užduotį, svajos Monika Liu.

Šįkart visus lietuvių pasirodymus vertins ir balus jiems skirs jau kita komisija – modelis, kulinarė, aktorius ir dainininkė iš Prancūzijos.

Norėdami kuo geriau suprasti, kaip atrodo improvizuota salsa, lietuviai apsilankys vietiniame salsos klube. Tai – vieta, kurioje renkasi įvairaus amžiaus, pažįstami ir nepažįstami, patys įvairiausi žmonės. Tačiau visus juos vienija ta pati  jėga – salsa. Improvizacija salsos klube – tikrai į naudą, nes būtent čia galima išbandyti skirtingus partnerius, girdėti įvairią muziką ir, žinoma, šokti.

„Ten užėjęs, supranti, apie ką yra salsa. Visiems, kurie nori patirti, kas yra tikras, kubietiškas vibe’as, reikia tą patirti. Ten tave apima visai kitoks dalykas“, – sakys sužavėtas Simas Buterlevičius.

O kai kiti dalyviai lies prakaitą repeticijų salėse, Simas ir vėl apsilankys savo partnerės Indiros mylimiausioje vietoje – parke. Vėliau jie Kubos nuspręs pamatyti ir daugiau. Tiesa, tik iki tol, kol nepradės lyti – tuomet jo partnerė tarsi persimainys. „Ji pasakojo, kad kiekvieną dieną meldžiasi, jog nesusirgtų“, – aiškins Simas.

Kadangi Kuboje vaistinės dažniausiai yra tuščios, visi kubiečiai labai saugosi ir vengia net paprasčiausio peršalimo. O susirgę, žmonės Kuboje kartais vaistų prašo tiesiog gatvėje… Laidos žiūrovai pamatys, kaip būdą, padėti savo partnerei, Simas ras ir čia.

Buvęs krepšininkas neslėps – po skaudžių asmeninių išgyvenimų, pažintis su Indira jam yra tarsi gaivaus vėjo gūsis. „Mane vėl atgaivino. Vėl pradėjau save vertinti, savimi tikėti, save mylėti. Per tą šokį tu kažkaip suartėji. Visas šitas dalykas man – didelė atgaiva“, – atviraus jis.

Kad ryšys tarp Indiros ir Simo – ypatingas, patvirtins ir vyro kambariokas Kuboje, Edgaras Bechter. „Vyrui tai duoda labai daug. Kai yra toks ryšys su žmogumi, nesvarbu – meilė tai ar kažkas kito – tu nori stengtis dėl moters“, – sakys jis.

Improvizacijų vakaro metu Simas pasirodys paskutinis. Ir nors jis vienintelis projekte nėra turėjęs jokios patirties scenoje, komisija bus maloniai nustebinta!

„Man atrodo, kad jam derėtų mesti krepšinį ir eiti šokti salsos. O tarp jo ir Indiros, panašu, yra ypatinga energija. Nežinau, kas ten vyksta, bet kažkas tikrai yra...“ – šypsosis pasirodymą stebėjęs modelis, o ką apie Simo šokį pasakys kiti komisijos nariai, pamatysite jau šį vakarą.

„Salsamanai“ – sekmadieniais, 19.30 val. per TV3, o neįtikėtinos kelionės laidoje „Salsamanai. Kuba“ – naujos kartos televizijoje Go3!

GALERIJA

  • Sunkius išgyvenimus prieš Kubą patyręs S. Buterlevičius  apie šokių partnerę: mane vėl atgaivino
  • Sunkius išgyvenimus prieš Kubą patyręs S. Buterlevičius  apie šokių partnerę: mane vėl atgaivino
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS