Susižadėjo garsi Korėjos žvaigždžių pora | kl.lt

SUSIŽADĖJO GARSI KORĖJOS ŽVAIGŽDŽIŲ PORA

  • 0

Korėjos popmuzikos (K-Pop) žvaigždė Rainas (Reinas) antradienį savo gerbėjams pranešė apie sužadėtuves su populiaria Pietų Korėjos aktore Kim Tae-hee (Kim Taihi), bet pabrėžė, kad dėl šalyje tvyrančios ekonominės ir politinės krizės jų vestuvės bus kuklios.

„Būsiu geras sutuoktinis ir vyras kaip šeimos galva“, – socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbtame laiške rašė 34-erių metų muzikantas.

„Ji visuomet mane palaiko: ir sunkiais, ir gerais laikais“, – sakė jis, kalbėdamas apie dvejais metais vyresnę aktorę, kuri Azijoje turi didžiulį būrį gerbėjų.

Garsenybių porelė susipažino vienos televizijos reklamos filmavimo aikštelėje 2011-aisiais. Jiedu pradėjo susitikinėti dar po metų.

Rainas, kurio tikrasis vardas – Jung Ji-hoonas (Čon Džihunas), yra vienas populiariausių K-pop stiliaus atlikėjų pasaulyje. Jis taip pat turi daugybę gerbėjų Azijos šalyse ir kitur.

Nuotaka – uoli katalikė

Vyras taip pat yra sukūręs kelis vaidmenis Pietų Korėjos televizijos serialuose ir Holivudo filmuose, tokiuose kaip režisierių brolių Wachovskių (Vachovskių) kurti „Nindzė žudikas“ (Ninja Assassin) ir „Spidas Reiseris“ (Speed Racer).

„Kalbant apie laiką ir vestuvių ceremoniją, dėl šalyje tvyrančių nestabilių nuotaikų ir sunkios ekonominės padėties planuojame, kad ji bus kaip galima ramesnė ir šventesnė“, – sakė jis.

Manoma, kad pora susituoks ketvirtadienį Seulo katalikų bažnyčioje, o ceremonijoje dalyvaus jų šeimos nariai. Kaip praneša šalies naujienų agentūra „Yonhap“, būsimoji nuotaka yra uoli katalikė.

2013 metų sausį dainininkui, tuo metu atlikusiam privalomąją karinę tarnybą, buvo savaitei uždrausta išeiti iš kareivinių už tai, kad buvo slapta išsmukęs susitikti su mylimąja Kim Tae-hee.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS