Susižadėjusi N. Bunkė: mūsų vestuvės bus labai netikėtos ir neįprastos | kl.lt

SUSIŽADĖJUSI N. BUNKĖ: MŪSŲ VESTUVĖS BUS LABAI NETIKĖTOS IR NEĮPRASTOS

  • 29

Pirmadienio vakarą apie sužadėtuves su mylimuoju Edgaru Eidėjumi paskelbusi dainininkė Natalija Bunkė teigia, kad trečią kartą viskas bus kitaip. 

Daugiau nei du metus su buvusiu kriminalinės policijos tyrėju E. Eidėjumi romantiškus santykius puoselėjanti dainininkė tikina, kad piršlybų ji tikėjosi, o, kad tai įvyks su draugais viešint Dubajuje, išdavė mylimojo veidas.

Paklausta, kada pora kels vestuves, moteris kalba aptakiai. „Niekur neskubėsim, laiko abu turim. Niekas nespaudžia, aš gi nesilaukiu (juokiasi). Tikrai nepažadu, kad vestuvės įvyks šiemet, – portalui 15min.lt sakė dainininkė. – Esu turėjusi dideles vestuves ir didelę pūstą suknelę, todėl savo būsimas vestuves su Edgaru įsivaizduojame absoliučiai kitokias ir visiškai netikėtas. Jos bus neįprastos.“

Po vestuvių ji žada pasirinkti ir vyro pavardę, tad taps Eidėjiene. N. Bunkė tikina, kad dabartinės savo pavardės ji neatsisakys – turės dvigubą pavardę.

Portalas pirmadienį rašė, kad šiuo metu pora su draugais vieši Dubajuje, kur ji lemtingąjį „Taip“ ištarė trečią kartą.

Natalija Bunkė. „Facebook“ nuotr.

„Ir aš pasakiau TAIP! Akimirka, kurios mes nepamiršime visą gyvenimą. Kelionė taksi su drebančia širdimi, o mano nuojauta, kaip tikros moters raganaitės. Labai tave myliu, Edgarai. Mūsų geriausi draugai tapo nuostabios akimirkos liudininkais (Simona ir Jonas Nainiai, – aut past.) Gražesnio žiedo negalėjau įsivaizduoti. Dalinuosi su Jumis savo laime ir noriu rėkti iš džiaugsmo“, – prie daugybės įkeltų nuotraukų feisbuke rašė džiaugsmu trykštanti Natalija.

Portalas primena, kad N. Bunkė ir E. Eidėjus praėjusių metų rugpjūčio 1-ąją minėjo dvejų metų draugystės sukaktį. Su aštuoneriais metais jaunesniu širdies draugu atlikėja susipažino, kai jis dar dirbo kriminalinėje policijoje Kaune. Tačiau netrukus Edgaras išsikraustė į sostinę.

N. Bunkei ši santuoka bus jau trečioji.

Primename, kad su prodiuseriu, kompozitoriumi Deividu Zvonkumi ji susituokė 2005-ųjų rugsėjį.

Antrą kartą ji ištekėjo 2011 metų birželį, jos išrinktasis tuomet buvo verslininkas Danielius Bunkus. Santuokoje pora susilaukė sūnaus.

Rašyti komentarą
Komentarai (29)

Elementari kultūra

Pastebėjau,kad tas vyrukas visada laiko ranką kišenėje. Kodėl moterys taip negerbia savęs?

Dana

Man atrodo,kad Natalija labai gero charakterio.nekestauja nei vienam buvusiajam.Cia pliusas.O kitos nenori net prisiminti.

Ijkj

Tirai neturi ko rasyti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS