Sutuoktiniai K. West ir K. Kardashian – 100 įtakingiausių žmonių sąraše | kl.lt

SUTUOKTINIAI K. WEST IR K. KARDASHIAN – 100 ĮTAKINGIAUSIŲ ŽMONIŲ SĄRAŠE

  • 0

Atlikėjas Kanye Westas (Kanjė Vestas), jo žmona, realybės televizijos žvaigždė Kim Kardashian (Kim Kardašian), dainininkė Taylor Swift (Teilor Svift) bei aktoriai Bradley Cooperis (Bredlis Kuperis) ir Emma Watson (Ema Votson) pateko į žurnalo „Time“ sudarytą šimto įtakingiausių pasaulio žmonių sąrašą.

K.Westas ir B.Cooperis pateko tarp penkių įtakingų figūrų, kurioms buvo skirti atskiri specialaus metinio numerio viršeliai.

Tarp kitų šimtuke esančių žvaigždžių taip pat yra aktoriai Reese Witherspoon Reese Witherspoon (Ris Viterspun), Julianne Moore (Džulian Mur) bei Chrisas Prattas (Krisas Pratas), taip pat kantri muzikos atlikėjas Timas McGraw (Timas Makgro).

K.Kardashian sulaukė pagyrų iš gyvenimo būdo guru Marthos Stewart (Martos Stiuart), kuri apie realybės televizijos žvaigždę rašė: „Egzotiškai, perdėm demonstratyviai graži Kim skleidžia energiją, seksualumą, dramą, ryžtą, impulsyvumą ir laimę. Ji kartu su savo garsiomis, versliomis seserimis, globojamos nuovokios, nenuilstančios šeimos galvos, taip pat išplėtė pačią šeimos sąvoką“.

Į šimtuką taip pat įtrauktos televizijos žvaigždės Julianna Margulies (Džuliana Margulis) bei Laverne Cox (Lavern Koks), islandų dainininkė Bjork, režisieriai Richardas Linklateris (Ričardas Linkleiteris), Christoperis Nolanas ir Lee Danielsas (Li Danielsas).

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS