Švedų didžėjaus Avicii laidotuvės bus privačios | kl.lt

ŠVEDŲ DIDŽĖJAUS AVICII LAIDOTUVĖS BUS PRIVAČIOS

  • 0

Velionio švedų didžėjaus ir muzikos prodiuserio Avicii (Aviči) šeima antradienį pranešė, kad jo laidotuvės bus privačios.

Antradienį paskelbtame Avicii šeimos pranešime sakoma, kad laidotuvėse dalyvaus tik „artimiausi žmonės“. Šeima prašo žiniasklaidos gerbti jos sprendimą.

Daugiau informacijos apie laidotuves pateikta nebus, priduriama pranešime.

28 metų didžėjus, kurio tikrasis vardas yra Timas Berglingas, balandžio 20 dieną buvo rastas negyvas Muskate, Omane, kur atostogavo.

Avicii buvo nominuotas keliems muzikiniams apdovanojimams „Grammy“, buvo populiarus tarp JAV radijo klausytojų, dalyvaudavo muzikos festivaliuose visame pasaulyje.

2016 metais jis pribloškė gerbėjus, kai būdamas vos 26-erių nusprendė nebegastroliuoti. Tačiau vėliau jis sugrįžo į įrašų studiją.

Avicii buvo tarp pirmųjų didžėjų, pavertusių elektroninę šokių muziką pagrindinės srovės dalimi. Jis bendradarbiavo su tokiomis žvaigždėmis kaip Madonna (Madona) ir „Coldplay“.

Avicii anksčiau yra sirgęs ūminiu pankreatitu, prie kurio prisidėjo jo nesaikingas alkoholio vartojimas. 2014 metais jam buvo pašalinta tulžies pūslė bei apendiksas, ir jam teko kuriam laikui nutraukti savo pasirodymus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS