T. Hardy’is pasirašė kontraktą dar trims „Venomo“ filmams | kl.lt

T. HARDY’IS PASIRAŠĖ KONTRAKTĄ DAR TRIMS „VENOMO“ FILMAMS

  • 0

Filmo „Venomas“ anonsą matė daugelis. Kol kas tikimasi, jog šis filmas apie dar vieną antiherojų susilauks didelės sėkmės.

Kiek matyti anonsuose, pagrindinį vaidmenį atliekantas Tomas Hardy‘is atrodo tiesiog puikiai, o tamsi nuotaika filmui puikiai tinka. Anonsus gerai įvertino tiek komiksų ir filmų gerbėjai, tiek kritikai. Kaip bus iš tikrųjų, sužinosime tik po poros mėnesių. Nors juosta dar nepasirodė, Tomas Hardy‘is su kino kompanija jau pasirašė kontraktą dar trims filmams, kuriuose atliks Venomo vaidmenį.

Išankstinis trijų filmų kontraktas gan būdingas tokoms kompanijai kaip „Marvel“. „Marvel“ atveju jau kone iš anksto žinoma, kad filmas atsipirks. Šiandien, kai kino teatrai tiesiog prikimšti komiksais paremtų filmų, tokią filmų seriją pradeda ir kompanija „Sony“. Geriausiai žinomi kompanijos „Žmogaus-voro“ bei „Fantatiškojo ketverto“ filmai. Galbūt „Venomas“ padės įgauti pagreitį ir pasivyti „Marvel“ ar „DC“.

Ko galime tikėtis iš šių filmų? Interviu su „Total Film Magazine“ to buvo paklaustas pats Tomas Hardy‘is. Jis kalbėjo: „Esu pasiryžęs viskam, ką sugalvos kompanija. Kontraktą pasirašiau trims filmams ir tuo viskas pasakyta. Pamatysime, ar filmas patiks žmonėms. Jis – puikus herojus. Man patinka vaidinti abu personažus. Venomo visata kuriama atskirai. Mes pasiruošę, kad ji būtų nepriklausoma. Kad ir ką „Sony“ sugalvos prie jos pridėti, ji visada išliks pagrindas. Pažiūrėkime, kas bus, kai pasirodys filmas“.

Nors režisierius Rubenas Fleischeris ir turi idėjų naujam filmui, šis kontraktas negarantuoja, jog tokie filmai būtinai išvys dienos šviesą. Galbūt Venomas nebus pagrindinis veikėjas ar po filmo nesėkmės bus nuspręsta projektą atšaukti. Būtent toks likimas ištiko trečiąjį praėjusio dešimtmečio „Fantastiškojo ketverto“ filmą. Aišku viena – kol kas ši nauja komiksų visata žada daug ir, kaip sakė Tomas Hardy‘is, pažiūrėkime kas bus, kai pasirodys „Venomas“.

www.buvaukine.lt

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS