„TV Pagalbos“ žvaigždė G. Stiklickienė pristatė dainos vaizdo klipą | kl.lt

„TV PAGALBOS“ ŽVAIGŽDĖ G. STIKLICKIENĖ PRISTATĖ DAINOS VAIZDO KLIPĄ

  • 1

Gerdą Stiklickienę televizijos žiūrovai jau seniai įsidėmėję, kaip vieną ryškiausių TV3 laidos „TV Pagalba“ žurnalisčių. Šiandien vietoje nenustygstanti Gerda nori visus nustebinti ir gerbėjų teismui pateikia naujos, specialiai jai parašytos dainos „Aš jau toli“ vaizdo klipą.

Gerda atskleidžia, kad jai per šį kūrinį norėjosi tarsi patarti Lietuvos moterims, joms padėti, todėl pačiai ypač mielą ir brangią dainą įprasmino vaizdo klipe. „Muzikinis vaizdo klipas turėtų būti paskata bet kuriai moteriai nenuleisti rankų, kai rodos, išeities nebėra, raginimas ryžtingiau priimti spendimus, o kartais ir laiku paleisti šalia esančius netinkamus žmones“, – pasakoja Gerda.

Dirbdama „TV Pagalboje“ žinoma moteris kasdien stebi vis kitokius, o kartais – ir labai panašiai besiklostančius likimus, kai moterys bijo garsiai sakyti savo nuomonę, kenčia vyrų išdavystes. „Liūdniausia tai, jog ne viena moteris turi jokiais žodžiais nepaaiškinamą saitą su ją išduodančiu ar jos nevertinančiu artimuoju – vyru, broliu, kaimynu. Taip ir norisi šaukti: „Kol dar nevėlu – paleisk jį!“. Nereikia bijoti ieškoti pagalbos ar patarimo, nors sykį gyvenime verta pakovoti už save ir savo būtį paversti šviesesne. Nereikia bijoti tiesiog išsilaisvinti“, – savo požiūrį ir klipe užkoduotą žinutę dėsto Gerda.

Artimiausių žmonių – kolegų ir bendražygių – rate papasakojusi apie jai kilusią socialiai aktualią klipo idėją, Gerda sulaukė didžiulio palaikymo. Ledai, svajonės išsipildymo link, pajudėjo greitai. Dainos „Aš jau toli“ žodžius specialiai Gerdai parašė vienas žymiausių ir produktyviausių kompozitorių Lietuvoje – Žilvinas Liulys. Jaudinantį vaizdo klipo scenarijų sukūrė „TV Pagalbos“ projekto vadovas Andrius Žemaitis. Kone tris paras trukusius filmavimo darbus įprasmino ir vaizdo klipą sumontavo taip pat Gerdai artimi žmonės – kolegos Vytautas Gudaitis ir Mindaugas Gudelis. Pastarasis užėmė ir klipo režisieriaus kėdę. Pagrindinius vaidmenis „Aš jau toli“ vaizdo klipe be pačios dainininkės Gerdos kūrė ir Klaipėdos Dramos teatro aktorius Arnoldas Eisimantas bei modelis Eglė Janukonytė.

„Tai buvo didelis, bet malonus darbas. Plušome neskaičiuodami filmavimo valandų, bet rezultatu esame labai patenkinti. Tikimės, jog mūsų bendras darbas patiks ir klausytojams“, – viliasi Gerda.

Socialinių realijų atspindį turinčios dainos atlikėja prisipažįsta, kad dalyvauti klipo kūrimo procese buvo ypatingai smagu, nes savo pagalbą pasiūlė didžiulis būrys idėja tikinčių žmonių, tarp kurių ir Gerdos sesuo – vizažo meistrė Kristina Bielskienė.

Kūrybinė komanda dėkoja visiems, prisidėjusiems prie idėjos įgyvendinimo. Klipas buvo filmuojamas skirtingose lokacijose: Klaipėdos „Friedricho pasažo“ svečių namuose ir vyninėje, taip pat – Marijampolės dramos teatre. Gerdos įvaizdį kūrė vestuvinių ir proginių suknelių salonas „Hera“, aktorių stiliumi rūpinosi dizainerė Olesia Les, makiažus kūrė stilistė Anna Bochan, o Gerdos ir aktorių šukuosenomis rūpinosi Simona Aglinskienė. Klipe žvilgsnius traukia Vytauto Butkaus „Chevrolet Corvette“ automobilis, pagamintas 1976 metais. Vaizdo klipo filmavimo darbus įamžino „WhiteStar Photography“ duetas – Artūras Aušra ir Laurynas Naujokas.

Gerdos dainos „Aš jau toli“ vaizdo klipas:

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

lijana

Labai grazi gerda

SUSIJUSIOS NAUJIENOS