V. Baumila trijuose šalies miestuose kviečia atsakingai mėgautis gyva muzika | kl.lt

V. BAUMILA TRIJUOSE ŠALIES MIESTUOSE KVIEČIA ATSAKINGAI MĖGAUTIS GYVA MUZIKA

  • 1

Žinomas popmuzikos atlikėjas Vaidas Baumila kviečia klausytojus į ilgai lauktą muzikinį turą. Trijuose didžiuosiuose šalies miestuose gyvai bus pristatytas naujas atlikėjo albumas „Milijonai“.

Dėl pasaulinės COVID-19 krizės atlikėjo pavasario koncertų turas buvo perkeltas į rudenį – siekiant užtikrinti maksimalų žiūrovų ir muzikantų saugumą, dviejų koncerto erdvių teko atsisakyti, todėl „Milijonai“ skambės tik trijuose šalies didmiesčiuose: Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

„Labai pasiilgau gyvų susitikimų su klausytojais. Būdamas scenoje aš atiduodu visą save, todėl nekantrauju, kada galėsiu pasidalinti savo muzika su ištikimais klausytojais. Kartu su profesionalia apšvietimo ir įgarsinimo komanda bei scenos viešniomis, tikiu, sukursime nuotaikingą, emocijų ir naujų spalvų kupiną turą“, – pasakoja V. Baumila.

Rudens koncertuose dainininkas pristatys naująjį vinilą „Milijonai“, kuriame yra nugulę radijo stočių grojaraščius užkariavę atlikėjo kūriniai. Pasirodymuose žiūrovai pirmieji turės progą įvertinti dar niekur neskambėjusias muzikines dainų premjeras.

„Svarbu būti vieningiems ir atsakingai mėgautis muzika. Siekdami užtikrinti jūsų saugumą, išvėdintose koncertų patalpose mes atnaujinome žiūrovų susodinimo planą, erdvės bus aprūpintos dezinfekavimo priemonėmis, o kiekvienas norintis patekti į koncertą turės pasimatuoti temperatūrą. Tikimės iš jūsų sąmoningumo – dėvėkite burną ir nosį dengiančias apsaugos priemones, laikykitės saugaus atstumo, o jaučiant peršalimui būdingus simptomus – padovanokite bilietą savo artimam žmogui“, – abipusio supratingumo tikisi atlikėjas.

V. Baumila pasakoja, kad šis koncertinis turas bus išskirtinis ne tik gyvo garso grupe, įspūdingu techniniu koncertų išpildymu, finaliniu koncertu Vilniuje su išskirtine 360 laipsnių scena, bet ir į turą vykstančiomis žinomomis muzikos pasaulio viešniomis: Vilniaus kultūros bare „Kablys“ pasirodys Justė Starinskaitė, Kauno Žalgirio arenos „Bosca“ amfiteatre Monika Linkytė, o Klaipėdos koncertų salėje atlikėja Monique.

„Vaidas – puikiai žinomas atlikėjas Lietuvoje, turintis visiškai kitą auditoriją ir klausytoją nei aš. Man patinka, kad jis yra tikras artistas, puikiai dainuoja, yra atviras naujoms idėjoms ir pasiūlymams,“ – pasakoja Vilniuje kartu su Vaidu pasirodysianti atlikėja J. Starinskaitė.

Vaido Baumilos albumo „Milijonai“ pristatymo koncertai:

– rugsėjo 24 d. Klaipėda: Klaipėdos koncertų salė;

– spalio 8 d. Kaunas: Žalgirio arenos „Bosca“ amfiteatras;

– spalio 10 d. Vilnius: kultūros baras „Kablys”.

GALERIJA

  • V. Baumila trijuose šalies miestuose kviečia atsakingai mėgautis gyva muzika
  • V. Baumila trijuose šalies miestuose kviečia atsakingai mėgautis gyva muzika
Asmeninio archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

O tai

Kam jis įdomus? :D

SUSIJUSIOS NAUJIENOS