V. Jakutienė suimto sutuoktinio lauktų net ir penkiolika metų | kl.lt

V. JAKUTIENĖ SUIMTO SUTUOKTINIO LAUKTŲ NET IR PENKIOLIKA METŲ

  • 0

Grupės „Naujos pupytės“ narė Vita Jakutienė jau daugiau nei mėnesį gyvena įtampoje. Jos vyras Justas Jakutis neseniai buvo suimtas, kai po kratos šeimos namuose buvo rastas itin didelis kiekis narkotinių medžiagų ir šaunamasis ginklas.

Vita ryžosi pirmą kartą duoti atvirą interviu LNK televizijos laidai „Nuo... Iki...“. Ji tvirtina nieko nežinojusi apie viename Vilniaus miegamųjų rajonų esančiame jųdviejų bute rastus narkotikus. Dainininkė netgi įsitikinusi - tai gali būti pavydžių žmonių kerštas Jakučių šeimai.

Visai neseniai buvo paviešintas ir dar vienas sunkus įtarimas Justui Jakučiui. Jis įtariamas rinkęs privataus pobūdžio informaciją apie savo sutuoktinę. Būtent dėl šios dalies Vita buvo iškviesta duoti parodymus pareigūnams. Paklausta, ar jos vyras turėjo piktų kėslų žmonos atžvilgiu, Vita sako negalinti tuo patikėti: „Aš negaliu tuo patikėti, negaliu patikėti, kad jis galėtų taip padaryti. Tai yra artimiausias man žmogus, kuriuo pasitikiu 100 procentų.“

Nuo pat tos dienos, kai V. Jakutienė išgarsėjo kaip seksualių merginų grupės narė, ji neslėpė pomėgio prabangiems drabužiams, automobiliams ir papuošalams. Didžiulį ažiotažą sukėlė nuotrauka, kurioje atlikėja pozuoja pasipuošusi rankine, kainuojančia keliasdešimt tūkstančių dolerių. Vis dėlto Vita tikina, kad šeima niekuomet nesišvaistė pinigais ir vyras jos nelepindavo prabangiomis dovanomis. „Jis turėjo savo įmonę, jis buvo akcininkas. Aš taip pat buvau vienos jo įmonės direktorė“, – jau šį pirmadienio vakarą 20.20 val. per LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakos V. Jakutienė.

Verslininku prisistatydavęs Vitos sutuoktinis buvo suimtas vasarį. Ikiteisiminio tyrimo teisėjas Justą Jakutį leido suimti trims mėnesiams, tačiau pastarasis sprendimą apskundė ir tikisi sugrįžti namo. Vis dėlto, jei pasireikštų Justui Jakučiui pareikšti įtarimai, jam grėstų iki penkiolikos metų nelaisvės. Vita prisipažino, kad dar prieš pusmetį juodu ištiko krizė ir šeima nusprendė pagyventi atskirai. Tačiau vyrui atsidūrus už grotų, dainininkė tikina, kad Justo lauktų net ir penkiolika metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS