V. Siegel: noriu pasidalinti džiaugsmu | kl.lt

V. SIEGEL: NORIU PASIDALINTI DŽIAUGSMU

  • 109

Santykių krizę dėl galimo vyro smurto išgyvenanti nuomonės formuotoja Viktorija Siegel savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje pasidalijo jautriu įrašu.

Balandžio 11 dieną socialiniame tinkle V. Siegel įkėlė įrašą apie tai, kad jos mažylis pirmą kartą savarankiškai atsisėdo.

„Noriu pasidalyti mamišku džiaugsmu, kas man per šias Velykas kėlė džiaugsmą! Ogi, mažylis pirmą kartą balandžio 9 dieną tvirtai ir savarankiškai pats atsisėdo! Koks jis šaunuolis!“– džiaugėsi nuomonės formuotoja.

 

Priminsime, kad policija pranešė, jog balandžio 4 dieną,  antradienį apie 21.49 val. gautas pranešimas apie tai, kad  Vilniaus rajone, Geležų kaime, vyko konfliktas. Į įvykio vietą atvyko pareigūnai ir medikai. Teigta, kad per konfliktą namuose vyras, gimęs 1990 metais, smurtavo prieš moterį, gimusią 1994 metais.

L. Suodaitis iš areštinės buvo paleistas trečiadienį po pietų. Iš jos išėjęs jis  savo kaltę griežtai neigė.

„Noriu pasakyti, kad savo žmonos nesu gyvenime ranka lietęs. Sau nesu leidęs jai net šiurkštesnio žodžio pasakyti. Gaila, kad mūsų šeima pateko į tokią situaciją, labai gaila vaikų, kurių pasiilgau. Anksčiau su žmona turėdavome išradingesnių būdų jūsų dėmesiui gauti“, – žurnalistams šalia areštinės trečiadienį pasakojo pasakojo L. Suodaitis.

Balandžio 8 dieną, šeštadienio vakarą situaciją pakomentavo ir pati V. Siegel.

Rašyti komentarą
Komentarai (109)

Audronė

Nusibodo šita nuomonės formuotoja. Bjauru net žiurėti. Ieško naujos aukos

aišku AIŠKU

Superbarakuda ieško trečio kvailio . Reklama ... reklama ...reklama Ir dar nemokama .

info priemonių modernumas - išgarsinti kuo daugiau dvasios

ubagų ir menkystų, sureikšminti praturtėjusių kaimietukų negabumus ir neišsilavinimą....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS