V. Skaisgirė pasidalijo įspūdingais vestuvių Italijoje kadrais | kl.lt

V. SKAISGIRĖ PASIDALIJO ĮSPŪDINGAIS VESTUVIŲ ITALIJOJE KADRAIS

  • 31

Liepos 29-ąją Italijoje, Venecijoje, už mylimojo Elvino ištekėjusi TV prodiuserė Vaida Skaisgirė feisbuke pasidalijo pirmaisiais vestuvių kadrais.

Šeštadienį žinoma moteris pasidalijo vestuvių kadrais ir jausmingu įrašu.

„Aš, Vaida, imu tave, Elvinai, savo vyru ir prisiekiu visada būti tau ištikima: kai laimė lydės ar vargas suspaus, kai sveikata tvers ar ligos suims, – visą gyvenimą tave mylėsiu ir gerbsiu. Tepadeda man Dievas!

Šiais visiems puikiai žinomais santuokos priesaikos žodžiais ir norėčiau pabaigti savo pasisakymą mūsų svarbiausios šventės proga ir iš anksto kolegų iš žiniasklaidos padėkoti už supratimą.

Atsiprašau, kad neatsakau į skambučius ir žinutes. Viskas, ko norisi, tai džiaugtis ČIA ir DABAR.

Nesakau, kad laimė mėgsta tylą, nesakysiu ir kitų banalių frazių. Gal tik pasakysiu, kad ateina laikas, kai ir pačiai tampa nebeįdomu skaityti istorijas apie vestuvinius batelius, sukneles ir kitas smulkmenas, ir visai išblėsta noras būti tokių istorijų heroje.

Tad viskas, ką šiandien norisi pasakyti, davus lemiamą priesaiką mylėti, kol mirtis išskirs, yra tai, jog nepamenu, kada jaučiausi tokia laiminga, rami, mylinti ir mylima, kokia esu šiandien ir pastaruosius beveik du metus.

Tikiuosi ir tikiu, tai niekada nesibaigs. Tikiuosi ir linkiu, kad kuo daugiau žmonių yra ar bus lemta pajusti tą patį. Su meile, Vaida Poderytė-Bernatavičė“, – rašė TV prodiuserė.

Po vestuvių V. Skaisgirė pasirinko vyro pavardę.

GALERIJA

  • V. Skaisgirė pasidalijo įspūdingais vestuvių Italijoje kadrais
  • V. Skaisgirė pasidalijo įspūdingais vestuvių Italijoje kadrais
  • V. Skaisgirė pasidalijo įspūdingais vestuvių Italijoje kadrais
  • V. Skaisgirė pasidalijo įspūdingais vestuvių Italijoje kadrais
Nerijaus ir Gintarės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (31)

Tebūnie

Sugadina žmogui gyvenimą. Ko lindaisterva po antklode jeigu nepatiko. Atkuto utele ant kušio.

Tramplinas

" Žinoma moteris" dalijasi vestuvių kadrais, norint įgauti pagreitį " žinomų moterų " rinkoje, reikia pradžioje susituokti ir pagyventi su žinomu senu diedu, o jau tada visada atsiras savanorių jaunikių įspūdingoms vestuvėms...

kaunietė

SKAISGIREI, maniau , kad esi protinga, o pasirodo ne, esi bagotų vyrų ieškanti moteris, turi vaiką buvai ištekėjusi ir kam vaidinti ir su balta suknele reklamuoti vestuves, skystablauzė.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS