V. Uspaskichas vykdo slaptą eksperimentą − ieško būdo, kaip įgyti imunitetą COVID-19 | kl.lt

V. USPASKICHAS VYKDO SLAPTĄ EKSPERIMENTĄ − IEŠKO BŪDO, KAIP ĮGYTI IMUNITETĄ COVID-19

  • 8

„Mes su komanda nuskaitėme koronaviruso kodą ir pagal jį pakeitėme vandens struktūrą. Sudarėme programą ir dabar aš ir grupelė Seimo narių geriame šį vandenį. Gerti reikia 21 dieną po buteliuką vandens ir įgausime imunitetą koronavirusui“, – sako Darbo partijos lyderis Viktoras Uspaskichas.

Ketvirtadienio vakarą LNK televizijos laidoje „Bučiuoju. Rūta“ virs karšta diskusija, kurioje dalyvaus turtingiausi Lietuvos politikai. Kam jiems reikia valdžios, kai oficialiai negalėdami užsiimti verslu, jie vis tiek sugeba auginti savo pelnus ir kodėl turtingi politikai, negavę aukščiausių postų, pasitraukia iš Seimo?

Šiomis dienomis ypatingai aptarinėjamas ilgametis Seimo narys Petras Gražulis save dažnai lygina su paprastu Lietuvos žmogumi. Politiko deklaracijoje − kiek daugiau nei 65 tūkstančiai eurų privalomo deklaruoti turto. Atrodytų, jog yra kur kas turtingesnių Seimo narių nei P. Gražulis, tačiau nepriklausomas žurnalistas Skirmantas Malinauskas teigia, kad ši suma gali būti tik lašas jūroje skaičiuojant parlamentaro turtus.

„Paduokit mane į teismą jeigu kalbu netiesą, tačiau jūs pats, Petrai, kai dar dirbau žurnalistu ir kalbėjomės kavinėje, esate pasakęs, kad šaldytų produktų įmonė „Judex“ yra jūsų“, − pasakos žurnalistas. „Jeigu paaiškėtų, kad koldūnų įmonė yra Petro, tai reikštų, jog parlamentaras yra milijonierius?“ − žurnalisto klausė laidos vedėja R. Mikelkevičiūtė. Šis nedvejodamas atsakė, kad toks turtas tikrai vertas milijonų.

Būtent dėl ryšių su įmonė „Judex“ prokuratūra prašo panaikinti P. Gražulio neliečiamybę.

Mes su komanda nuskaitėme koronaviruso kodą ir pagal jį pakeitėme vandens struktūrą. Sudarėme programą ir dabar aš ir grupelė Seimo narių geriame šį vandenį. Gerti reikia 21 dieną po buteliuką vandens ir įgausime imunitetą koronavirusui.

Prokuratūros teigimu, 2016 metais pradėto pernai rugsėjį nutraukto ikiteisminio tyrimo duomenys leidžia pagrįstai manyti, kad P. Gražulis nuo 2015 metų gegužės iki 2017 metų vasario iš vienos privačios bendrovės galėjo siekti gauti ir gaudavo turtinę naudą veikdamas šios bendrovės interesais bei neleistinai kišdamasis į kitų valstybės tarnautojų Lietuvoje ir Rusijoje veiklą, taip pat siūlydamas Rusijos pareigūnams duoti pinigų, prašydamas neteisėtai veikti nurodytos bendrovės interesais.

„Politikams draudžiama užsiimti verslu ir gauti pajamas iš verslo, todėl tapus Seimo nariais daugelis jų savo įmones perleidžia kažkam kitam. Bet vis tiek keista, kad seimūnų verslai dažnai per kadenciją suklesti“, − sako S. Malinauskas. Neapsikentęs tokių žurnalisto įžvalgų, P. Gražulis dėl visų negandų apkaltino žiniasklaidą, jam priešiškas partijas ir oponentus: „Aš buvau kankinys ir esu kankinys, nieko nepavogiau“, − visus kaltinimus neigė P. Gražulis ir neapsikentęs dar nesibaigus filmavimui pabėgo.

Kitas laidos dalyvis, buvęs ūkio ministras, Darbo partijos lyderis Viktoras Uspaskichas visus nustebino per šiuos rinkimus vedęs partiją į Seimą, tačiau pats nekandidatavęs. Politikas nustebino laidos svečius į studiją atėjęs su buteliuku rankoje. Paklaustas ką turi buteliuke, Viktoras ėmė pasakoti apie atliekamą slaptą eksperimentą: „Mes su komanda nuskaitėme koronaviruso kodą ir pagal jį pakeitėme vandens struktūrą. Sudarėme programą ir dabar aš ir grupelė Seimo narių geriame šį vandenį. Gerti reikia 21 dieną po buteliuką vandens ir įgausime imunitetą koronavirusui.“

Paklaustas, kas ta grupelė Seimo narių, V. Uspaskichas išliko paslaptingas ir pažadėjo atskleisti juos, kai baigsis 21 eksperimento diena. „Išgėrus visą kursą mes tirsime savo kraują ir žiūrėsime, ar atsirado antikūnų. Esu garantuotas eksperimento sėkme. Kai turėsiu rezultatus, viską viešai papasakosiu“, − pažadėjo politikas.

Žurnalistas S. Malinauskas itin kritiškai įvertino politiko eksperimentą: „Mes matome visiškai pasikeitusį Viktorą Uspaskich, jis kalba apie imunitetą, sveiką gyvenseną, meditacijas ir panašiai. Aš manau, kad tai yra speciali rolė, nes pastebėkit – mes nebekalbame apie Darbo partijos juodąją buhalteriją. Jam kur kas naudingiau kalbėti apie stebuklingą vandenį nei apie juodąją buhalteriją. Tai yra labai apgalvotas komunikacijos planas. Ir ne veltui šis politikas neina į Seimą, nes jam būtų nenaudinga jei žurnalistai nagrinėtų jo verslus, pajamas ir buhalteriją“, − kalbės nepriklausomas žurnalistas.

GALERIJA

  • V. Uspaskichas vykdo slaptą eksperimentą − ieško būdo, kaip įgyti imunitetą COVID-19
  • V. Uspaskichas vykdo slaptą eksperimentą − ieško būdo, kaip įgyti imunitetą COVID-19
LNK arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Artūras

Mėnulio pilnaties poveikis

Pavėlavo

Vasaros ligoninėje yra jau ne vienas išradėjęs sukūręs vakciną. Vienas jau kovo mėnesį turėjo pagaminęs vakciną ir laikė ją paslėptą seife Olandijoje, o nuo seifo raktelį paslėpė Uralo kalnuose. Taigi Uspaskichui reikia su draugais Rusijoje surasti raktelį ir bus Uspaskichas pasaulio valdovas išgelbėjęs žmoniją.

.......

Kaip suprantu lietuvos politikam smegenu nereikia turet!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS