V. Valiukevičius: teko daug kovoti ir nusivilti, bet manyje visada buvo optimizmo krislelis | kl.lt

V. VALIUKEVIČIUS: TEKO DAUG KOVOTI IR NUSIVILTI, BET MANYJE VISADA BUVO OPTIMIZMO KRISLELIS

  • 1

„Kai išgirdau prieš, turbūt, dvidešimt metų mano paties sukurtą dainą, buvo vau! Kitaip negalėčiau apibūdinti šito jausmo. Nusikėliau į savo praeitį. Į tuos laikus, kai buvau tik pradėjęs kurti dainas. Tai viena iš pirmųjų mano dainų, kurią grojo radijo stotys. Tai dar vienas įrodymas, kad „Kaukių“ scenoje gali įvykti bet kas“, – emocijomis dalijasi Vaidotas Valiukevičius.

Šį sekmadienį žymiausias LNK televizijos muzikinis šou „Kaukės“ nestokos malonių staigmenų ir žadą atimančių netikėtumų. Vienas tokių laukė ir komisijos nario – „The Roop“ lyderio V. Valiukevičiaus. Niekam nebekelia nuostabos, kad į sceną užlipęs Superherojus savo pasirodymais kiekvieną kartą nustebina net visko mačiusius. Šis kartas – ne išimtis. Jo atliktas „Cosmo” grupės kūrinys „Optimistas“ privertė Vaidotą išsižioti.

„Čia tik žmogus su geru humoro jausmu galėtų specialiai pasirinkti tokią dainą, kuri buvo prieš dvidešimt metų ir kurios autorius sėdi čia“, – iš karto po Superherojaus pasirodymo sakė atlikėjas.

Nenuostabu, kad šis kūrinys Vaidotą nukėlė laiku atgal ir privertė leistis klaidžiais prisiminimų labirintais. „Pamenu, kad man, kaip labai jaunam žmogui, buvo didelis įvertinimas, kai tavo kurtas dainas pradeda groti radijo stotys. Tai buvo mano kūrybinio kelio pradžia, kuri tęsiasi iki dabar. Ši daina man primena kelią, kurį teko nueiti iki to, kur esu dabar“, – sako žinomas vyras ir priduria, kad kūryba bręsta kartu su žmogumi. Gal todėl jo paties kuriama muzika labai pasikeitė nuo to, nuo ko prasidėjo.

Vis dėlto, Vaidotas sako, kad ši daina jam iki šiol yra tarsi jo paties atspindys. „Cosmo“ grupėje aš buvau ne tik narys, bet ir vienas iš įkūrėjų. Ir ši daina iš dalies atitinka mane ir dabar, nes aš nuo pat paauglystės buvau optimistas ir žiūrėjau į gyvenimą optimistiškai. Aš esu toks žmogus – visada bandau ieškoti gerųjų pusių. Aš net į savo karjerą, kad ir kaip būdavo sunku, visada žiūrėjau optimistiškai. Aišku, yra buvę visko: teko daug kovoti, dažnai nusivilti, bet vis tiek kažkur viduje optimizmo krislelis buvo visada manyje. Gal dėl to dabar esu, kur esu. Aš niekada nenuleisdavau rankų. Taigi, šita daina yra šiek tiek apie mane, tik kad jaunystėje sukurta“, – mintimis apie prieš dvidešimt metų sukurtą dainą dalijasi V. Valiukevičius.

Tiesa, garsus atlikėjas prisipažįsta jau nepamenantis, kada paskutinį kartą klausėsi šios dainos. Maža to, Vaidotas prisipažįsta, kad kol kas ramiai prisėsti ir peržvelgti savo muzikinį kelią laiko nėra. „Čia kaip ir su senomis nuotraukomis. Juk ne visada turime laiko sėdėti ir žiūrėti, kaip čia buvo tada. Tiesiog gyvenimas teka greita tėkme ir vis mažiau turime prabangos sustoti. Bet tikiuosi, kai sulauksiu kokių 90 metų, atsisėsiu ir niekur neskubėdamas peržvelgsiu savo visą diskografiją“, – šypsosi garsus vyras.

Nepraleiskite įspūdingų pasirodymų ir netikėtų staigmenų šį sekmadienį, 19.30 val., tik per LNK televiziją!

GALERIJA

  • V. Valiukevičius: teko daug kovoti ir nusivilti, bet manyje visada buvo optimizmo krislelis
  • V. Valiukevičius: teko daug kovoti ir nusivilti, bet manyje visada buvo optimizmo krislelis
  • V. Valiukevičius: teko daug kovoti ir nusivilti, bet manyje visada buvo optimizmo krislelis
Projekto kūrėjų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Q

optimizmo reikia , medicina bus pajegi padėti

SUSIJUSIOS NAUJIENOS