Versalyje apsilankę K. Kardashian ir K. Westas neketina tuoktis karalių rūmuose | kl.lt

VERSALYJE APSILANKĘ K. KARDASHIAN IR K. WESTAS NEKETINA TUOKTIS KARALIŲ RŪMUOSE

  • 1

JAV reperis Kanye Westas (Kanajus Vestas) ir televizijos realybės šou žvaigždė Kim Kardashian (Kim Kardašian) apsilankė netoli Paryžiaus esančiame Versalyje, tačiau tvirtina, kad nėra nusižiūrėję šių didingų rūmų savo vestuvėms.

Karaliaus Liudviko XIV statytuose rūmuose pora apsilankė šeštadienį, kai turistai į juos jau buvo neįleidžiami, pirmadienį pranešė šio muziejaus administracija.

"Aš neketinu rengti didžiulių vestuvių Versalio rūmuose ateityje", - parašė K.Westas "atsisakymo rašte", kurį pasirašytą pateikė rūmams privačios ekskursijos po juos metu.

K.Kardashian taip pat pasirašė šį pareiškimą, kuris suteikė rūmų administracijai teisę paskelbti jį žurnalistams, jeigu jiems kiltų kokių nors klausimų dėl poros apsilankymo muziejuje.

K.Westas ir K.Kardashian apskritai neigia ketinantys tuoktis, nors žiniasklaida apie vestuves rašo jau nuo gruodžio mėnesio.

Realybės šou "Keeping Up With the Kardashians" apie Los Andžele įsikūrusios jos šeimos gyvenimą žvaigždė ir JAV reperis turi mažylę dukrytę North (Nort).

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Deyt

Kas leis juodckiams tuoktis karaliu rumuose?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS