A. Vilčinskas: išduotas žmonos ant kaklo buvau užsinėręs net kilpą | kl.lt

A. VILČINSKAS: IŠDUOTAS ŽMONOS ANT KAKLO BUVAU UŽSINĖRĘS NET KILPĄ

  • 6

„Į Ameriką išvykau, nes Lietuvoje mano populiarumas buvo prigesęs, o čia pradėti verslai žlugo. Įkūrus vaikų žaidimų kambarį, greitai teko rinktis, kam mokėti už apsaugą – Kauno berniukams ar pareigūnams“, – praeitį prisimena Arvydas Vilčinskas. Tačiau po daugelio metų svajonių šalimi vadinamoje JAV dainininkas vieną dieną liko ir be šeimos, ir be namų.

„Dirbau tolimųjų reisų vairuotoju. Manęs namuose nebūdavo po mėnesį, po du. Tuometinė žmona rado kitą vyrą, persirašė sau bendrus namus, tad vieną dieną grįžęs iš komandiruotės supratau likęs kone gatvėje. Pasiėmiau virvę ir nuėjau į garažą pabaigti gyvenimo. Mane išgelbėjo atsitiktinai užėjęs giminaitis – rado kabantį jau be sąmonės, tačiau spėjo greitai ir laiku nupjauti virvę“, – pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ pasakos 60-mečio turą per Lietuvą pradedantis dainininkas. Šiandien jis dėkoja Dievui už tai, kad liko gyvas, ir sako, kad tai buvusi didžiausia jo kvailystė.

Tuo metu Egidijus Sipavičius, kitąmet švęsiantis 60 metų jubiliejų, o scenoje skaičiuojantis jau 40 metų, pasidalins auksiniu patarimu: „Kildamas niekada nesipyk su tais, kuriuos aplenki, nes pro tuos pačius žmones anksčiau ar vėliau teks ir leistis...“.

„Dainuosiu iki 50-ties. Vėliau eisiu į pensiją, o iki tol ketinu investuoti milijoną, kad turėčiau iš ko gyventi“, – laidoje sakys Mindaugas Mickevičius-Mino. O štai Aleksandras Ivanauskas-Fara nori padėkoti savo žmonai: „Jei ne ji, būčiau prasigėręs ir gal jau po velėna.“

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

mao

nei vieno is minetu asmenybiu as nepazystu ir nesigailiu tuo man gaila KAUNO DIENOS kuris po truputi dvesia

Vladas

Tu ,,dainininku" privise tiek,kad bi.u neversi.

qqq

Negras.......kartu esi durnelis,jei neskiri ŠOU nuo tikrovės.Jie čia pliurpia,kas šauna į " protelį".Pritariu pirmam :)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS