Viliojimo menas: vyras „kabino“ 20 tūkst. moterų | kl.lt

VILIOJIMO MENAS: VYRAS "KABINO" 20 TŪKST. MOTERŲ

  • 0

Kaip "pakabinti" merginą? Kaip susirasti tikrąją gyvenimo meilę? Kodėl santykiai, užsimezgę interneto platybėse, realybėje baigiasi visiška nesėkme? „Alfa vyrų universitetą“ įkūręs Airinas Arutiunianas tvirtina, jog gali padėti vyrams, kurie nemoka vilioti moterų! Airinas organizuoja specialius seminarus, kuriuose vaikinai  mokosi merginų žavėjimo subtilybių.

Kaip "pakabinti" merginą? Kaip susirasti tikrąją gyvenimo meilę? Kodėl santykiai, užsimezgę interneto platybėse, realybėje baigiasi visiška nesėkme? 

„Alfa vyrų universitetą“ įkūręs Airinas Arutiunianas tvirtina, jog gali padėti vyrams, kurie nemoka vilioti moterų! Airinas organizuoja specialius seminarus, kuriuose vaikinai  mokosi merginų žavėjimo subtilybių.  Jau šį penktadienio vakarą „KK2 penktadienio“ studijoje  Alfa  vyras konsultuos Lietuvos garsenybes.  Į susitikimą su Airinu atskubėjo aktorius Ramūnas Rudokas, Stano, Deividas Zvonkus ir net skandalingasis Budulis.

„Kuris čia iš mūsų kiečiausias gali būt?“, - klausė Rudokas, o Airinas neabejojo, kad jo mokslai iš tiesų veiksmingi. Vyrus, kurie į jį kreipiasi, Airinas išmoko to, kas patinka visoms moterims: šokio meno, bučinių technikos, pakeičia stilių, šukuoseną, išmoko net higienos taisyklių! Ar „Čilinam“ vyrai sutiktų būti Airino mokiniais? Ir kaip jie įvertins savamokslį moterų viliotoją, kurio praktika, kaip tikina pats Airinas, iš tiesų įspūdinga: vaikinas sako, jog tobulindamas merginų viliojimo meną yra užkalbinęs apie 20 tūkst. merginų.

„KK2 penktadienyje“ žibės ir kitos Lietuvos interneto sensacijos.   Štai išvydęs Moniką Šalčiūtę, Budulis tiesiog apsvaigo. Jis iškart  puolė fotografuoti facebook‘e išgarsėjusią gražuolę. Paklaustas, kaipgi tokią „pakabintų“  daug nedvejojo: „Turėčiau rankose mašinos pultelį.  Monika eina gatve, aš pyypyy įjungiu signalizaciją, ji pasižiūri į  mano prabangią mašiną, tada į mane. Tada vėl į mašiną ir ryšys garantuotas“, - aiškino Budulis. Kaip į  tokį viliojimo būdą reaguos Monika?
 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS