A. Winehouse prodiuseris lietuviams atskleidė sėkmės muzikos pasaulyje paslaptį | kl.lt

A. WINEHOUSE PRODIUSERIS LIETUVIAMS ATSKLEIDĖ SĖKMĖS MUZIKOS PASAULYJE PASLAPTĮ

Lietuvoje viešėjo su populiariausiais pasaulio atlikėjais dirbantis muzikantas ir prodiuseris iš Didžiosios Britanijos Luke`as Smithas. Atlikėjas vilniečiams pristatė kūrinius iš dar nebaigto savo albumo bei dalijosi patirtimi, kaip tapti sėkmingam muzikos industrijoje.

L. Smithas sako, kad norint pasiekti sėkmingą muzikanto karjerą reikia daug ir sunkiai dėl to dirbti, bendradarbiauti su kolegomis. Pasisekti gali ir atsiradus tinkamu laiku tinkamoje vietoje. Pasak pianisto, kiekviena nauja patirtis gali tapti nauja galimybe.

„Kad taptum profesionaliu muzikantu, reikia praktikuotis maždaug 10 tūkstančių valandų. Kai skiri tiek laiko, jauti progresą. Tai lengviau daryti jaunystėje, nes neturi tiek daug atsakomybių. Manau, tai pagrindinis kelias norint tapti profesionalu, o tada tave kas nors tikrai pastebės“, – teigia muzikantas.

Su tokiomis žvaigždėmis kaip Ericas Claptonas, George`as Michaelas, Whitney Houston, „Spice Girls“, Phillas Collinsas, dirbęs prodiuseris sako, kad koncertuose nesijaudina ir jaučiasi taip, lyg atlyginimą gautų už tai, jog gerai praleidžia laiką.

Atlikėjas kartu su kitomis įžymybėmis yra koncertavęs daugybėje Europos šalių, Azijoje, Australijoje, keliose Afrikos valstybėse. L. Smithas sako, kad įsimintiniausias jo koncertas buvo su G. Michaelu Anglijoje, kai bilietai buvo išparduoti vos per dvi dienas, o grupės klausėsi maždaug 85 tūkstančiai žmonių.

Daugiau apie L. Smithą ir jo viešnagę Vilniuje – reportaže.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS