„X failų“ žvaigždė D. Duchovny galutinai išsiskyrė su T. Leoni | kl.lt

„X FAILŲ“ ŽVAIGŽDĖ D. DUCHOVNY GALUTINAI IŠSISKYRĖ SU T. LEONI

  • 0

Holivudo aktoriai Davidas Duchovny (Deividas Duchovnis) ir Tea Leoni galutinai nutraukė savo byrančią santuoką, užbaigę skyrybų procesą.

Poros ryšiai patyrė pirmąjį didelį smūgį 2008 metais, kai jie pradėjo gyventi atskirai, o televizijos serialo ir filmo „X failai“ (The X-Files) žvaigždė atliko terapijos kursą dėl priklausomybės nuo sekso.

Per pastaruosius kelerius metus 54 metų D.Duchovny ir šešeriais metais jaunesnė T.Leoni dar kelis kartus taikėsi ir pykosi, o neseniai buvo pasklidę gandai, kad jie dar kartą mėgina atgaivinti savo santuoką.

Tačiau panašu, jog dabar jie galutinai nusigręžė vienas nuo kito. D.Duchovny pateikė skyrybų dokumentus šių metų birželį, nurodęs, kad jo ryšiai su sutuoktine nepataisomai pašlijo, o garsenybių ir pramogų pasaulio portalas TMZ.com pranešė, kad tas procesas buvo baigtas, sudarius oficialų susitarimą.

Kaip pranešama, T.Leoni taps jų dviejų vaikų – 15 ir 12 metų – pagrindine fizine globėja, tačiau juridine globa dalysis abu aktoriai. Manoma, kad D.Duchovny kas mėnesį moka per 8 tūkst. dolerių (apie 21 tūkst. litų) vaikų išlaikymui ir dar apie 40 tūkst. dolerių (103 tūkst. litų) – kaip paramą buvusiai sutuoktinei.

D.Duchovny ir T.Leoni susituokė 1997 metais.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS