„Yra, kaip yra“ aistros: kai meilę numarina baltos rožės | kl.lt

„YRA, KAIP YRA“ AISTROS: KAI MEILĘ NUMARINA BALTOS ROŽĖS

  • 1

LNK laidoje „Yra, kaip yra“ – istorija apie iš namų vejamą vyrą, kurį sugyventinė kaltina nuolatiniu alkoholio vartojimu bei nepagarba jai.

Penkių vaikų motina Klavdija Paulauskienė laidoje pasakos, kad sugyventinis Antanas jos neklauso, grįžęs po darbo geria, o moteriai jau nusibodo nuolat kęsti nuo jo sklindantį alkoholio kvapą. Be to, Klavdija sakys, kad vyras valgo tik mėsą bei kažkada yra pasakęs, kad jos kojos – kreivos. Moteris taip pat yra girdėjusi gandus, kad Antanas stotyje su prostitute bendravęs.

Moteriai kantrybė trūko tuomet, kai vieną vakarą grįžęs sugyventinis pradėjo grasinti ją nužudyti. Klavdija iškvietė policiją ir vyras buvo išvežtas į areštinę.

Tuo tarpu Antanas pasakoja kiek kitokią istoriją. Vyras tikina, kad moteris nuolat priekaištauja, kad jis neuždirba pinigų, nors, esą, būtent jis išlaiko tiek ją, tiek namus, o Klavdijai kiekvieną mėnesį duoda mažiausiai 200 eurų.

Be to, moteris priekaištauja, kad šis ilgai dirba, nors Antanas sakys, kad dirba kaip ir visi žmonės – nuo 8 iki 17 valandos. Vyras pasakos, kad Klavdija – be galo reikli moteris, pageidaujanti rožių žiedų kas antrą dieną. Vyras kurį laiką gėles moteriai dovanojo labai dažnai, tačiau ji vis tiek buvo viskuo nepatenkinta. Pavyzdžiui, moteriai nepatinka, kad Antanas dovanoja baltas rožes, kurių ji nekenčia – esą, geriau jokių gėlių, nei baltos.

Klavdijos brolis moterį net vadina „čeinikėliu“, kadangi ji labai greit užsidega, yra neprognozuojama. Brolis prisimena, kad Klavdija yra ir langus daužiusi, ir po automobilio ratais lindusi.

Klavdijos mama Liuda laidoje atviravo, kad jai be galo skaudu dėl to, kad Antanas yra išvarytas iš namų. Ji niekaip negali pasakyti, kodėl dukra taip elgiasi. Liuda pasakos, kad tiek Klavdija, tiek Antanas buvo labai draugiški. Jos tikinimu, Antanas yra labai darbštus, ramus ir tylus žmogus. Klavdijos mama teigia, kad dukra policiją iškvietė tik dėl to, kad norėjo išvyti jį iš namų. Antanas buvo toks susikrimtęs, kad net norėjo nusižudyti... Jis nori su Klavdija susitaikyti, nes myli ją ir trokšta likusį gyvenimą praleisti kartu. 

Laida „Yra, kaip yra“ – trečiadienį 17.25 val. per LNK. 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Klausimas laidos vedėjai

Prašau pirma paaiškinti žmonėms, ar jūsų rodomi laidose žmonės patys save ir savo vaikus išsilaiko, ar yra pašalpiniai- visuomenės išlaikytiniai. Dirbantieji turi teisę žinoti, kaip išleidžiami jų uždirbti pinigai.Kaip matyti, labai populiarūs su daug vaikų, tai pirma ir prašau informuoti, kiek mokesčių mokėtojų pinigų yra jau gavę jūsų laidų herojai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS