Ž. Žvagulį įkūnijęs A. Radzevičius: tiek metų praleista kartu, tiek prie stalo, tiek po stalu | kl.lt

Ž. ŽVAGULĮ ĮKŪNIJĘS A. RADZEVIČIUS: TIEK METŲ PRALEISTA KARTU, TIEK PRIE STALO, TIEK PO STALU

  • 0

„Jūsų išsiveržimas scenoje yra dovana, kuria džiaugiasi visi ir jūs tikrai buvot ugnikalnis“, – šį šeštadienio vakarą „Muzikinėje kaukėje“ po Aistės Pilvelytės įkūnytos aktorės, dainininkės ir šokėjos Jennifer Lopez emocingai kalbėjo Tadas Gryn.

Jam pritarė ir dviejų Auksinių scenos kryžių savininkė, aktorė bei komisijos narė Toma Vaškevičiūtė: „Ačiū už nuostabią vakaro pradžią. Ačiū tau, kad, kaip ir Jennifer Lopez įkvepia daugybę moterų visame pasaulyje mėgautis gyvenimu amžinai, taip ir tu įkvepi!“

Praėjusią savaitę grupės „Patruliai“ narys Algirdas Radzevičius paspaudęs mygtuką ir ekrane išvydęs Žilviną Žvagulį neslėpė nuostabos ir sumišimo.

„Kai tu esi matęs gyvai gal kelis šimtus gyvų jo pasirodymų, tiek metų praleista kartu, tiek prie stalo, tiek po stalu, tiek scenoj – visur, visaip ir atrodo kaip ir viskas paprasta, bet, kad tik tai nepakištų man kojos“, – savo abejonėmis prieš pasirodymą dalijosi atlikėjas.

Kai jis išėjo su tuo savo veiduku ir tą šypseną nutėškė, atsiprašant, žinokit, kosmosas!

Vis dėlto po energingo pasirodymo visi komisijos nariai negailėjo gerų žodžių: „Aš tai jau prasijuokiau pusė tavo pasirodymo, nes nė sekundės vidinės ramybės“, – kalbėjo Jeronimas Milius.

Dar viena staigmena tapo Marijos Grabštaitės įkūnyta legendinė atlikėja Tina Turner. Vos pasibaigus dainai laidos vedėjas, Simonas Storpirštis, negalėjo susitvardyti: „Aš tiesiog išsižiojau pradžioj ir suprantu, kad dabar reikia šnekėt. Ir pradėsim dabar nuo manęs, nes čia buvo nuostabu! Čia vienas iš tų dalykų kai „Muzikinėje kaukėje” įvyksta kažkas oho! Tu verta visų medalių ir visų pagyrų!”

Tiesa, kaip visuomet, labiausiai laukiami yra priešingos lyties įkūnijimai. Šį kartą su tokiomis užduotimis teko dorotis nuomonės formuotojai ir verslininkei Simonai Nainei, kuri „Muzikinės kaukės” scenoje tapo The Weeknd.

„Norėčiau susipažinti intymiau. Tiktai tu esi įspūdingas vyras, tau tikrai tinka! Šita laida yra nereali! Nežinau, jūs mus tiesiog verčiate iš koto savo panašumu“, – po Simonos pasirodymo drąsiai mintis reiškė Toma Vaškevičiūtė.

Lyg to būtų maža, Donatas Blanka šį šeštadienį taps prancūzų pop muzikos atlikėja Alizee.

Po netikėto šou „Radiocentro” laidų vedėja Livija Gradauskienė buvo itin atvira: „Kai jis išėjo su tuo savo veiduku ir tą šypseną nutėškė, atsiprašant, žinokit, kosmosas!“

Dėl ko jau po pirmųjų pasirodymų komisija susiims už galvos ir nežinos ką daryti? Ir kokį pasiūlymą Tadui Gryn išsakė Aistė Pilvelytė? Tai ir dar daugiau – jau šį šeštadienio vakarą, 19.30 val., „Muzikinėje kaukėje“, tik per BTV.

GALERIJA

  • A. Radzevičius.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS