Žemės drebėjimą Balyje išgyveno ir L. Pobedonoscevas | kl.lt

ŽEMĖS DREBĖJIMĄ BALYJE IŠGYVENO IR L. POBEDONOSCEVAS

  • 1

Trečiadienį Rojaus arba Dievų sala vadinamą Balį supurtė žemės drebėjimas. Jį išgyveno ten gyvenantis aktorius Leonardas Pobedonoscevas su šeima, taip pat su žmona Živile bei vaikais saloje atostogaujantis dainininkas Edgaras Lubys.

Tropiniais orais, įspūdinga gamta, šventyklomis ir egzotika turistus viliojanti sala mėgiama ir lietuvių.

Šiuo metu ten atostogaujantis E. Lubys ir Živilė dalijosi nuostabiais vaizdais iš aplankytų vietų, tačiau trečiadienį socialiniame tinkle "Facebook" su draugais ir sekėjais pasidalijo žinia apie žemės drebėjimą.

"Labas rytas! Šiandien ryte čia įvyko žemės drebėjimas, bet mes sveiki ir gyvi", – neprarado geros nuotaikos Edgaras.

Indonezijoje jis ilsisi su žmona – televizijos laidų vedėja Živile Vaškyte-Lubiene ir dviem vaikais – trejų metukų dukrele Frida ir devynerių mėnesių sūnumi Herkumi.

Žemės drebėjimą pajuto ir Indonezijoje bene daugiau laiko nei Lietuvoje praleidžiantis aktorius Leonardas Pobedonoscevas.

"Mama, tėti, žmona brangioji, giminės ir draugai. Jaučiuosi saugus, ramus ir laimingas! Ir iš širdies linkiu visiems to paties", – rašė Leo ir pasidalijo vaizdo įrašu.

„Labas rytas! Pas mus jau pietūs ir ši diena Balio saloje prasidėjo kiek neįprastai. Sudrebino šią salą žemės drebėjimas. Išties reiškinys labai įdomus, neįprastas, įsimintinas. Aš net pabudau. Iškart pabudau, kamščiai net iškrito iš ausų, – pusnuogis vaikščiodamas namo kieme pasakojo Leonardas. – Bet, žinot, gyvenu aš paprastoje, tradicinėje Balio šeimoje. Kiemas nedidelis, skruzdėlei apsisukti net vietos maža. Didelį plotą čia užima šventyklos, kuriose labai daug altorių. Jose jie meldžiasi kiekvieną dieną ištisus metus ir kažkodėl šiandien jie nesimeldė daugiau nei įprastai. Žemės drebėjimą jie priima kaip reiškinį – motina žemė priminė apie save. Ir viskas teka sava vaga. Vaikai dūksta, senolis vaikšto su šluota, šluoja kiemą, šypsosi. Ir tu jautiesi toks saugus, ramus ir labai laimingas. Ko linkiu ir jums visiems. Gražios dienos!".

GALERIJA

  • Edgaras Lubys
  • Lubių šeima
  • Edgaras ir Živilė Lubiai
Facebook nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

na kaip gi,

Straipsnelis vertas dėmesio. Ar nepridarė į kelnes kai žemė drebėjo??

SUSIJUSIOS NAUJIENOS