Žinomo vyro dukra E. Cololo: vyrui duosiu savo pavardę | kl.lt

ŽINOMO VYRO DUKRA E. COLOLO: VYRUI DUOSIU SAVO PAVARDĘ

Televizijos projektai sujungia daugybę žmonių. Tačiau tik maža dalis kolektyvų ir džiaugsme, ir skausme lieka tvirti kaip kumštis. Žinomi žmonės prisiminė daug juoko, ašarų ir istorijų, kurioms pagaliau suėjo senaties terminas bei aktorių darbo užkulisius, kurie dažnai būna net įdomesni nei tai, kas patenka į eterį. 

Aktorė Kristina Kazlauskaitė prisiminė juokingas istorijas, kai su laida „Dzin“ skrido filmuotis į Turkiją, nors bijo skristi. „Esu iš tų, kurie galvoja, kad, gimęs vaikščioti, skraidyti neturėtų, ir man visada lėktuve diskomfortas, be to, nežmoniškai skauda ausis. Sėdžiu, ašaros bėga upeliais, o stiuardesės sako: mes jums padarysim Čeburašką. Sakau, man nereikia jokios Čeburaškos, man skauda – galvojau, kad jos taip mane nori prajuokinti. O, pasirodo, jos siūlo ant ausų pridėti plastikinius puodelius, kuriuose bus sudrėkintos servetėlės – taip susidaro kažkoks vakuumas ir skausmas atlėgsta. Taip aš lėktuve sėdėjau su tomis Čeburaškos ausimis. Ir dabar norėčiau naudoti šį metodą, bet bijau, kad, kai užsidėsiu tuos puodelius, išmes iš mane lėktuvo be parašiuto“, – juokėsi aktorė.

LNK nuotr. 

Paklausta, kaip jaučiasi vadinama legendine aktore, K. Kazlauskaitė nevyniojo žodžių į vatą. „Gal tiems, kurie mane taip vadina, kažką ir reiškia, o man atrodo, kad jau viskas, akmuo užridentas ir iškaltas užrašas „Čia guli legendinė aktorė“. Tas žodis turi prasmę ir gelmę, juo per lengvai švaistomasi šiais laikais“, – kalbėjo žinoma moteris.

Su K. Kazlauskaite ne sykį vaidinęs aktorius, o dabar ir pareigūnas, policijos specialiosios parengties  skyriaus vyresnysis specialistas Karolis Sakalauskas sakė, kad abu darbai vienas kitam netrukdo.

LNK nuotr. 

„Juokų mažiau, bet tie darbai susiję, nes darbas yra žmonėms ir su žmonėmis. Ant scenos vaidini, tau ploja, tarnyboje stengiesi padėti, padaryti gero, užkirsti kelią nusižengimui. Žmonės kartais paploja po kokių agresyvių pažeidėjų ar narkomanų sulaikymo“.

Prie atgimstančios „Dzin“ aktorių komandos prisijungė ir a. a. humoristo Vitalijaus Cololo dukra Evita, kuri su aktorių komanda buvo pažįstama nuo vaikystės: kai, būdama dar maža mergaite, su tėčiu vykdavo į filmavimus. Smagus faktas – dabar Evita humoristinėje programoje ne tik dainuoja, bet ir, be kitų personažų, vaidina laisvo elgesio moterį.

LNK nuotr. 

„Kai buvau maža, tėtis mane pasiimdavo po mokslų, jei kažkur Dzūkijoje vykdavo filmavimai. Visada galvojau, kad tapsiu dainininke, tuo ir užsiimu. Kai pakvietė vaidinti, ilgai galvojau, nes aš – ne aktorė, mane supa žmonės su patirtimi, turi išsilavinimą, ir aš be nieko, nors ir scenos žmogus. Jaučiau atsakomybę prieš tėčio pavardę, bet nemanau, kad blogą dėmę neščiau su šia pavarde. Beje, ji nėra pseudonimas, kaip kas galvoja, ir yra vienintelė Lietuvoje. Todėl aš ir vyrui duosiu savo pavardę“, – šypsojosi E. Cololo.

Legendiniai aktoriai, patyrę scenos vilkai ir personažai, kuriuos likimas nuvairavo visai į kitą pusę –  laidoje „KK2 penktadienis“, 19.30 val., per LNK.

GALERIJA

  • Žinomo vyro dukra E. Cololo: vyrui duosiu savo pavardę
  • Žinomo vyro dukra E. Cololo: vyrui duosiu savo pavardę
  • Žinomo vyro dukra E. Cololo: vyrui duosiu savo pavardę
  • Žinomo vyro dukra E. Cololo: vyrui duosiu savo pavardę
  • Žinomo vyro dukra E. Cololo: vyrui duosiu savo pavardę
LNK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Anonimas

...na, nesu piktas zmogus,bet ta E, celole,,ui! baisu pirmiausia reiktu gerai nuvalyti,nuprausti ir tik tuomet gal paleisti i visuomene; oi ---baisu. Negi nemato veidrodyje?!

Voke

Na jei to grazumo ir nera nereikia ir be jo galima gyvent bet merginai but labai tvarkingai butina pries isejus viesumon butina apsiziuret ar apranga tvarkinga tas pasidazynas ivairiom spalvom irgi gali but minimalus kuklumas tik puosia

pensininkė

ar atsiras bent vienas vyras kuris norės tavo pavardės, nebent už pinigus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS