Žmonai užsigeidus vaikų, M. Jordanas mėgins susigrąžinti vaisingumą | kl.lt

ŽMONAI UŽSIGEIDUS VAIKŲ, M. JORDANAS MĖGINS SUSIGRĄŽINTI VAISINGUMĄ

Gegužės pabaigoje modelį Yvette Prieto vedusio Michaelo Jordano gyvenimas keičiasi iš esmės. Panašu, kad 50-metis amerikietis netrukus vėl galės turėti vaikų. Tiesa, tai priklausys ne tik nuo jo paties su žmona, bet ir nuo medikų meistriškumo bei sėkmės faktoriaus.

Buvusi NBA superžvaigždė su pirmąja žmona Juanita Vanoy susilaukė dviejų sūnų. Pora oficialiai išsiskyrė 2006 metais, Jordanas atsisveikino su 168 mln. dolerių, o teismo procesui pasibaigus nusprendė gultis ant operacinio stalo – jam buvo atlikta vazektomijos (sterilizacijos) operacija.

Kalbant paprasčiau, po operacijos Michaelas vaikų turėti nebegalėjo, tačiau vyriškumas ir potencija niekur neprapuolė.

JAV žiniasklaida skelbia, kad naujoji daugkartinio NBA čempiono žmona nebuvo patenkinta vyro nepilnavertiškumu. 35-erių metų kubiečių kilmės moteris  įkalbėjo Michaelą, jog šis pasinaikintų sterilizaciją. Šarlotės „Bobcats“ klubo savininkas vėl kreipsis į medikus, kurie jam mėgins sugrąžinti kadaise sąmoningai prarastus gebėjimus.

Tiesa, kokia bus operacijos baigtis, nėra aišku. Nors medicina pastaraisiais metais sparčiai tobulėja, panaikinti sterilizaciją pavyksta tik 50-iai procentų pacientų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS