A. Zuokas apie kalbas dėl jo neištikimybės: tai yra visiška netiesa | kl.lt

A. ZUOKAS APIE KALBAS DĖL JO NEIŠTIKIMYBĖS: TAI YRA VISIŠKA NETIESA

  • 25

„Po to, kai Artūras pripažino neištikimybę... Kai pasako tai į akis tau, tavo vaikams, tada aš jau tikrai pasakiau, kad, na, „sorry“... Taigi taškas buvo jo paties prisipažinimas“, – apie skyrybų priežastis su buvusiu Vilniaus meru Artūru Zuoku sako Agnė Zuokienė. Politikas portalui kauno.diena.lt teigė, kad tokios kalbos nėra tiesa.

„Aš nelabai noriu ir galiu komentuoti jos teiginių, bet galiu pasakyti, kad tai yra visiškai netiesa, – sakė politikas. – Pirmiausia, nėra dėl ko pripažinti, nes tokio fakto nėra buvę. Šiuo atveju, tai, ką kalba Agnė, tai yra tik jos kalbėjimas. Pirmiausia, nebuvo jokio fakto neištikimybės, kuri galėjo daryti įtaką mūsų santuokai, ir antras dalykas, atitinkamai nebuvo ko ir prisipažinti.“

Kaip skelbiama LNK laidos „Nuo... Iki...“ anonse, pajūryje A. Zuokienė gyvena kiek daugiau nei mėnesį. Ji tvirtina, kad iš Vilniaus į Klaipėdą atvažiavo vejama baimės ir nerimo dėl savo saugumo, be to, nori susigrąžinti dvasios ramybę.

„Aš visiems draugams esu prisiekusi ir pasakiusi, kad, jeigu kas nors su manimi nutiktų šiame gyvenime, tai yra tik vieno žmogaus darbas...“, – šį vakarą laidoje teigs Agnė.

Pasiteiravus A. Zuoko, ar galima taip suprasti, jog A. Zuokienė baiminasi dėl savo saugumo dėl sutuoktinio, vyras tikino, kad tik ji pati gali paaiškinti tokius savo teiginius.

„Neturiu komentarų tokiems teiginiams, – pasiteiravus, ar A. Zuokas jai nėra grasinęs, vyras pridūrė. – Suprantama, kad ne, nes tai būtų visiškai kvaila. Pagaliau – nėra ir dėl ko. Čia yra visiškai kvaila.“

Ar šios ištraukos iš interviu politikui sukėlė neigiamas emocijas, o galbūt vyras to tikėjosi? „Visada yra skaudu girdėti netiesą ir kaltinimus, kurie nieko bendro neturi su jokia realybe, ir ypatingai iš žmonių, kurie puikiai žino, kaip yra, ir kas yra, ir dėl ko. Be abejo, tai skaudu, nemalonu, bet čia šiuo atveju yra mano kaip vyro pareiga kentėti dėl savęs ir savo vaikų. Agnei linkiu sėkmės, linkiu susitvarkyti su visais dalykais ir iššūkiais, kurie yra šiuo metu jos gyvenime, ir esu visą laiką pasiruošęs tiek kiek leidžia galimybės, tą, ką ir dabar darau, padėti. Padėsiu visą laiką, kai bus reikalinga pagalba“, – sakė A. Zuokas.

Pora kartu praleido daugiau nei 30 metų, iš jų santuokoje – 27-erius.

Rašyti komentarą
Komentarai (25)

O pagaliau

Išlindo ir ilgai slėpta smuikininkė

ta pati "Nepažįstamoji"

...Dar ne viena karta turi pasikeisti, kad mūsų visuomenėje auka nebūtų pati kalta, ką parodo dauguma komentarų apie A. Zuokienę.

Nepažįstamoji...

Tiesiog privalau atlikti pilietinę pareigą. Gerb. Agne, aš žinau, apie ką Jūs kalbėjote vakar televizijos laidoje - Jūs gyvenote su sociopatu-manipuliatoriumi. Aš su tokiu žmogumi jau gyvenu 30 metų. Tiek, kiek Jūs papasakojote - tik aisbergo viršūnė. Tačiau aiškiai įvardijote keletą esminių tokio žmogaus požymių... Kas yra susidūrę su tokiu žmogumi ir(ar) moka atpažinti tokio elgesio modelius, žino, ką teko Jums patirti... Negana to, JIE (sociopatai, žmonės, turintys antisocialinį asmenybės sutrikimą), bandydami nuslėpti savo problemą, paskelbia visiems, kad tas žmogus, kuris išdrįso viešai apie tai papasakoti, yra psichikos ligonis, alkoholikas ir pan. O būtent jie patys ir yra ligoniai, turintys negalią, kaip Jūs įvardijote. O nesikreipia pas psichiatrą pagalbos todėl, kad patys žino savo problemos mastą ir bijo, kad ne tik nepavyks pasveikti, bet ir visi sužinos, kaip yra iš tikrųjų, ir teks pripažinti savo šlykštų šmeižtą. Priežastys šio sutrikimo - iš vaikystės, šeimoje.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS