A. Zuokė apie pažintį su buvusiu Vilniaus meru: nebūčiau aš, būtų gal kita moteris | kl.lt

A. ZUOKĖ APIE PAŽINTĮ SU BUVUSIU VILNIAUS MERU: NEBŪČIAU AŠ, BŪTŲ GAL KITA MOTERIS

  • 24

Žinomos smuikininkės, Naujų idėjų kamerinio orkestro koncertmeisterės Augustos Zuokės santuoka su septyniolika metų vyresniu politiku ir verslininku Artūru Zuoku apipinta gandais.

Moteris, įpratusi groti nemenkai auditorijai, duodama interviu Delfi TV laidai „Kasdienybės herojai“ tikino neturinti ko slėpti.

Lietuviai dar nepamiršo skandalais emocingos Zuokų skyrybų dramos, kuomet Augusta buvo kaltinama išardžiusi šeimą.

„Tas kaltinimas gal ir buvo, iš kitos pusės. Bet nei aš jo normaliai tiesiogiai girdėjau, nei galėjau girdėti, nes manęs ten nebuvo. Įvyko šeimos skyrybos, apie kurias aš lygiai taip pat girdėjau, kaip ir visi žmonės, kurie gyvena Vilniuje. Aš buvau visai niekuo dėta. Tiesiog kažkam apsimokėjo tuos dalykus susieti. Nebūčiau aš, būtų gal kita moteris“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ sakė pašnekovė ir patikino – Artūro ir Agnės šeima jau buvo subyrėjusi iki jai atsirandant žinomo vyro gyvenime.“

I. Gelūno / BNS nuotr. 

Prieš pusantrų metų Vilniaus apylinkės teisme pasirašyta taikos sutartis ir po daugiau nei dvejų metų teismo proceso nutraukta Agnės ir Artūro Zuokų santuoka. Pora kartu pragyveno 27 metus ir turi tris vaikus. Netrukus, politikas pristatė naująją savo mylimąją – Augustą.

Skyrybų įkarštyje Agnė Zuokienė paviešino vaizdo įrašą, kuriame jos vaikų tėvo nauja mylimoji Augusta  griežia smuiku vilkėdama maudymosi kostiumėlį.

Augusta laidoje sakė niekada nesusidūrusi su Agne akis į akį, jos net nėra asmeniškai kalbėjusios. Tačiau dėl paviešinto vaizdo įrašo Augusta neslėpė nuoskaudos: „Net nesuprantu, kaip tai vyksta, ir kaip kažkas turi teisę išvis disponuoti ta medžiaga. Bandžiau imtis veiksmų. Deja, socialiniuose tinkluose kažką įrodyti yra viskas sudėtingiau. Tai – tiesiog nesąmonė  “.

L. Balandžio / BNS nuotr. 

Tačiau vos žiniasklaidoje pasirodė Artūro ir Augustos nuotraukos, buvusi jo žmona Agnė kreipėsi į savo sekėjus socialiniuose tinkluose. Ji teigė, kad ši mergina Artūro gyvenime atsirado jau seniai.

„Mes susitikome labai oficialiose aplinkose, kur bendravimas labai formalus. Po to susitinkant tai buvo labai lėtai gimstantys jausmai“, – aiškino moteris lėtai besirutuliojančių santykių pradžią su žinomu vyru.

GALERIJA

  • A. Zuokė apie pažintį su buvusiu Vilniaus meru: nebūčiau aš, būtų gal kita moteris
  • A. Zuokė apie pažintį su buvusiu Vilniaus meru: nebūčiau aš, būtų gal kita moteris
Rašyti komentarą
Komentarai (24)

Jonas

Šaunuolis Zuokas,sveikinimai.Surado normalia moterį

Laisvė

Šita "supernosis"yra mega įžūlumo boba.Ir atrodo ji žymiai vyresnė.

Ko \\\\\.../////

nesišypsoti p'Zuokei,abonantas sočiai prisivogė į Lenkiją su pilnais "čemodanais" eur."muilą" nešė.___Kodėl jis dar laisvėje?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS