A. Armonaitė lankysis Marijampolės LEZ | kl.lt

A. ARMONAITĖ LANKYSIS MARIJAMPOLĖS LEZ

  • 2

Ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė ketvirtadienį lankysis Marijampolės laisvojoje ekonominėje zonoje (LEZ), kur susitiks su jos vadovu Simonu Petruliu bei vienintelės LEZ bendrovės, langų gamintojos „Dovista“ vadovu Karoliu Jonaičiu.

Be to, planuojami susitikimai su Marijampolės meru Povilu Isoda bei verslo atstovais. Jų metu bus aptarti naujų investuotojų pritraukimo, darbo vietų kūrimo klausimai, skelbia  ministerija.

„Tiek užsienio, tiek vietos verslų investicijos labai svarbios mūsų šalies ekonomikai, nes jos ne tik kuria naujas darbo vietas, bet ir didina Lietuvos konkurencingumą pasaulyje. Kalbamės su verslu, kad išgirstumėm jų poreikius ir galėtume priimti sprendimus, kurie leistų sudaryti dar geresnes sąlygas investuotojams kurtis ir plėstis“, – pranešime sakė A. Armonaitė.

Anot A. Armonaitės, Marijampolės LEZ turi potencialo į teritoriją pritraukti naujų investuotojų, tačiau tam reikia sukurti sklypų su infrastruktūra.

Ministrė taip pat lankysis „Verslios Lietuvos” vystomame bendradarbystės centre „Spiečius”, kur susitiks su verslo ir savivaldos atstovais.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

T

Tu eik ji svingeriu vakarėli ten taves laukia

Kam dar pasas jei turi skiepų kortele?

Kodėl reikia mokėti už popierėlį kad esi paskiepytas taip ir neaišku.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS