A. Armonaitė nemano, kad L. Linkevičius ir po rinkimų turėtų likti ministru | kl.lt

A. ARMONAITĖ NEMANO, KAD L. LINKEVIČIUS IR PO RINKIMŲ TURĖTŲ LIKTI MINISTRU

Laisvės partijos pirmininkė Aušrinė Armonaitė mano, kad užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius neturėtų naujai suformuotoje Vyriausybėje ir toliau eiti ministro pareigas. Pasak jos, Vyriausybėje Lietuvos žmonėms turėtų atstovauti gyventojų išrinkti politikai.

„Manau, kad Linas Linkevičius nuveikė daug svarbių darbų užsienio politikai Lietuvoje, tačiau nemanyčiau (kad jis ir toliau eitų šias pareigas – ELTA), nes vis dėlto rinkėjai jo neišrinko. Tam ir vyksta rinkimai Lietuvoje, kad žmonėms atstovautų tie politikai, kuriuos išrinko“, – žurnalistams sakė A. Armonaitė.

ELTA primena, kad „socialdarbiečių“ partija, į Seimo rinkimus vedama L. Linkevičiaus, nesugebėjo įveikti 5 proc. rinkimų kartelės ir į parlamentą nepateko. L. Linkevičius savo kandidatūrą nesėkmingai kėlė Pasaulio lietuvių vienmandatėje apygardoje. Vyriausiosios rinkimų komisijos duomenimis, jis liko trečias.

Rašyti komentarą
Komentarai (35)

deinis

Su vienu sutinku su Armonaite ,liaudis neišriko,reiškia netinkamas ,kokios kalbos apie ministrą bet žiurėk bus įkištas į kokią ambasadą,ko nepadarysi vardan draugystės

Viskas

Būsimos valdžios šūkis: ,,Nesi besalygiška marjonetė - neliksi!" Taikomas visų lygių valdžios istitucijose.

Markas

Gerbiakoji Armonaite, tęskite smėlio fėžės darbus Seime, o profesionalų darbą ir palikite profesionalams.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS