A. Armonaitė nemato poreikio perkrauti Vyriausybės: ministrų darbu esu patenkinta | kl.lt

A. ARMONAITĖ NEMATO POREIKIO PERKRAUTI VYRIAUSYBĖS: MINISTRŲ DARBU ESU PATENKINTA

Viešoje erdvėje vis dažniau kalbant apie poreikį perkrauti Vyriausybę, valdančiajai koalicijai priklausančiai Laisvės partijai vadovaujanti Aušrinė Armonaitė tikina esanti patenkinta savo politinės jėgos deleguotų Ministrų Kabineto narių – teisingumo ministrės Ewelinos Dobrowolskos bei susisiekimo ministro Mariaus Skuodžio – darbu.

„Esu patenkinta. Visų pirma, Ewelina Dobrowolska gal ir ne taip dažnai marga antraštėse, bet nuosekliai dirba darbą, kurį yra susiplanavusi ir kuris, tiesą sakant, yra Laisvės partijos programoje“, – Žinių radijui teigė A. Armonaitė.

Laisvės partijos lyderė tarp aktualiausių ministrės darbų išskiria priimtus sprendimus dėl lotyniškų raidžių asmens dokumentuose, Baudžiamo kodekso reformas, europinių pertvarkų siekį kalėjimuose.

„Aš manau, kad tai yra nuosekliai, kryptingai veikianti ministrė, kuri tikrai padarys arba jau yra padariusi reikšmingų pokyčių“, – pabrėžė ji.

Mariui Skuodžiui teko sudėtingesnė dalia dėl geopolitinės situacijos: tranzitas, Kaliningrado klausimai ir kiti dalykai.

Tuo tarpu vertindama susisiekimo ministro darbą, A. Armonaitė atkreipia dėmesį, kad jam dabartinėje neramioje geopolitinėje situacijoje teko sudėtingesnė dalia. Vis tik, pasak jos, M. Skuodis su kylančiais iššūkiais tvarkosi gerai.

„Mariui Skuodžiui teko sudėtingesnė dalia dėl geopolitinės situacijos: tranzitas, Kaliningrado klausimai ir kiti dalykai. Krizinėse situacijose visada yra sunkiau, pati iš savo patirties galiu tai pasakyti. Tai komanda toliau dirba, bet irgi negalime nematyti be krizių, kas buvo padaryta“, – sakė A. Armonaitė.

Laisvės partijos pirmininkės teigimu, susiekimo ministru tapus M. Skuodžiui lėšos kelių infrastruktūros gerinimui imta skirstyti efektyviau ir skaidriau.

„Paimkime kelių klausimą. Atsimenate, prieš kokius ketverius metus, gal dar trumpiau, mirgėjo keliukai, keliai, keleliai Lietuvos antraštėse. Be jokių kriterijų, kas pripuola, tas ir gauna. Pasibaigė tai, nes atsirado objektyvūs kriterijai, ministerija, ministro komanda dėl to dirbo, įvyko pokytis ir toliau Lietuva investuos į infrastruktūrą jau atsižvelgdama į kriterijus“, – sakė A. Armonaitė.

„Tai aš norėčiau, kad mes ir tai pamatytume, ne tik tas sudėtingas situacijas, į kurias mes kartais papuolame“, – pridūrė ji.

Rašyti komentarą
Komentarai (30)

o kuris ONO ministeris[e] ja patenkino

kad ji patenkinta darbu ????

Laukiam

Armonaitė - kita Majausko pėdomis planuojanti maksimaliai išnaudoti konservatorius ir prieš seimo rinkimus juos pamesti apsimetus nuskriaustąja. Galės kurti G taško maniakų partiją.

RINKEJA

AUŠRINĖ ARMONAITĖ,--LAISVE...Šitaip purvu apdrėbė šį gražų šventą žodį; NARKOTIKAI ,kad lengviau ir daugiau mūsų vaikų taptų narkomanais...VISI patogumai--- kambarėliai , kibirėliai ,švirkštai ,medikai ir narkotikai kišenėje... baudžiamos bylos nebus jei pavogsi iki 300Eur---pencininkų liberizacija[[ vertė ]] LGDP partnėrystė;;dvi mamos, du tėtės ir gimdysim be lyčių-----ono ty žmogai..MOKSLAS įrodė visais laikais kad normali raida augti šalia vyro ir moters,kad nesubobėtų arba nesuvyriškėtų,atrado tris naujas raides lietuvių kalboje..Mes šeimos tapom tradicinem-----na kaip Velykiniai kiaušiniai''.DAKTARAI GELBĖJĘ GYVYBES,,,,atlieka tik paslaugą,,,pradedu galvuoti kad DANIELA MORGANA VISUS ĮPRATINO PRIE NARKOTIKŲ
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS