A. Armonaitė: premjeras parodė vidurinį pirštą G. Nausėdai ir gavo atgal | kl.lt

A. ARMONAITĖ: PREMJERAS PARODĖ VIDURINĮ PIRŠTĄ G. NAUSĖDAI IR GAVO ATGAL

Laisvės partijos pirmininkė Aušrinė Armonaitė sako, kad, nors Lukas Savickas ir galėjo tapti ekonomikos ir inovacijų ministru, tačiau, jos nuomone, premjeras Saulius Skvernelis, parodęs vidurinį pirštą prezidentui Gitanui Nausėdai ir ignoravęs spaudimą atleisti susisiekimo ministrą Jaroslavą Narkevičių, gavo atgal. Dėl to, pasak jos, L. Savicko kandidatūra buvo atmesta.

„Esame pūgoje šiuo metu, man atrodo. Pūga, kada vyksta visų karas prieš visus – tiek Seime tarp partijų lyderių, tiek, dabar jau matome – Vyriausybė ir premjeras prieš prezidentą“, – penktadienį „Žinių radijui“ sakė A. Armonaitė.

Kartu ji pažymi, kad ministerija privalo turėti vadovą, o L. Savickas, anot politikės, buvo tinkamas kandidatas į ekonomikos ir inovacijų ministrus.

„Manau, kad ministerija turi turėti vadovą. (...) Tas žmogus – Lukas Savickas tikrai galėjo dirbti ministru, čia mano asmeninė nuomonė. Aš jį pažįstu kaip Vyriausybės specialistą, šiek tiek anksčiau teko pažinoti iš investuotojų forumo, kai jis ten dirbo. Nematau, kuo jis yra blogesnis už kitus“, – kalbėjo A. Armonaitė.

Premjeras atlankstė vidurinį pirštą, parodė prezidentui ir dabar gavo atgal.

Vis dėlto ji pridūrė, kad Prezidentūros sprendimas atmesti L. Savicko kandidatūrą buvo akivaizdus atsilyginimas už tai, kad premjeras S. Skvernelis neatleido šalies vadovo pasitikėjimą praradusio J. Narkevičiaus.

„Manau, kad čia ne apie jį (L. Savicką – ELTA) buvo šie sprendimai. Čia buvo sprendimai, akivaizdu, dėl to, kad ministras pirmininkas nesiskaito su prezidento nuomone ir ministras, kuris neturėtų dirbti – Jaroslavas Narkevičius toliau dirba. Premjeras atlankstė vidurinį pirštą, parodė prezidentui ir dabar gavo atgal“, – tvirtino A. Armonaitė, pabrėžusi, kad tokia situacija nepadeda valstybei.

„Tai absoliučiai valstybei nepadeda. (...) Lietuvos politika tapo kažkoks pletkų laukas, kalba visi apie tokias detales, bet ne esminius dalykus“, – pridūrė ji.

Rašyti komentarą
Komentarai (57)

Erika

Manau , kad Prezidentui reikėtų būti ryžtingiau vadovauti. O premjeras parodė ne pagarbą Prezidentui. Tai labai negerai

Ella

Armonaitė - kaimas-lašiniai.

Anonimas

Ta aromnaitė tai išsišokėlė partiją sukūrė Juokas ima Liėtuvoje mažėja gyventojų Visi bėga nuo skurdo o šitiė berazumiai Vis partijas kuria greitu laiku nebus kam Balsuoti jaunimas bėga liks tik pensininkai Birutė Vyšnė
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS