A. Armonaitė: turime naują nepartinį kandidatą į susisiekimo ministrus, pavardę paskelbsime netrukus | kl.lt

A. ARMONAITĖ: TURIME NAUJĄ NEPARTINĮ KANDIDATĄ Į SUSISIEKIMO MINISTRUS, PAVARDĘ PASKELBSIME NETRUKUS

Laisvės partijos pirmininkė Aušrinė Armonaitė mano, kad Prezidentūrai pateikta Kasparo Adomaičio kandidatūra į susisiekimo ministrus buvo tinkama. Visgi politikė akcentuoja, kad Laisvės partija jau turi numačiusi naują nepartinį kandidatą į susisiekimo ministrus, kurio pavardės kol kas neatskleidžia.

„Džiugu, jog yra aiškumas, nes reikia sprendimų. Pandemija muša rekordus, ir džiaugiuosi, kad yra aiškumas dėl Vyriausybės suformavimo“, – žurnalistams Seime penktadienį teigė A. Armonaitė.

Visgi Laisvės partijos lyderė teigia mananti, kad Prezidentūrai pateikta K. Adomaičio kandidatūra buvo tinkama.

„Mes iki šiol manome, kad mūsų pasiūlyta kandidatūra buvo tinkama: jis kalbėjo apie teisingus prioritetus, žaliąjį kursą, naujausias technologijas, atvirus duomenis, turi Laisvės partijos, premjerės ir koalicijos palaikymą“, – sakė A. Armonaitė.

Visgi politikė akcentuoja, kad Laisvės partija jau turi naują kandidatą, kurio pavardė bus paskelbta netrukus.

„Turint omenyje, kad sklandžiam darbui reikia visų palaikymo, tarp jų ir prezidento, ir turint omenyje, kad laiko mes iš tiesų neturime, Laisvės partija svarstė, kas galėtų būti deleguotas į susisiekimo ministrus. Mes netrukus paskelbsime tą pavardę, bet šiandieną dar norime pasilikti tokiam susiderinimui viduje“, – teigė A. Armonaitė.

A. Armonaitė, kalbėdama apie naują kandidatą į susisiekimo ministrus, akcentavo, kad tai yra Laisvės partijai vertybiškai labai artimas žmogus, kuris formaliai nėra partijos narys. Ji taip pat teigė, kad kandidatas nėra iš susisiekimo sektoriaus.

„Man atrodo gerai, kad (kandidatas – ELTA) ne iš to sektoriaus. Ir Laisvės partija neteiks kažkokių su interesais susijusių kandidatūrų“, – patikino ji.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

iki

kokio moralygio nusirytom sioje /marijos/ zemeje kai nebera garbingu zmoniu o jei yra tai kaip NVenskiene yra ujami situ paciu biorobotu?;;;

Mantas

Aš manau, kad Rokas Masiulis būtų protingas pasirinkimas

Panele tai kuris?

Eligijus Masiulis arba Rokas Masiulis?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS