Aštuonios partijos planuoja kelti kandidatus į laisvą Seimo nario vietą | kl.lt

AŠTUONIOS PARTIJOS PLANUOJA KELTI KANDIDATUS Į LAISVĄ SEIMO NARIO VIETĄ

  • 4

Paskutinę politinės kampanijos dalyvių registracijos dieną aštuonios partijos yra pranešusios apie ketinimus kelti kandidatus į laisvą Seimo nario vietą vienmandatėje Raseinių-Kėdainių rinkimų apygardoje.

Pirmadienį baigiasi politinės kampanijos registracija ir prasideda pareiškinių dokumentų priėmimas. Nesiregistravus politinės kampanijos dalyviu, negalima teikti pareiškinių dokumentų ir dalyvauti rinkimuose.

Kelti savo kandidatus planuoja Demokratų sąjunga „Vardan Lietuvos“, Lietuvos regionų partija, Lietuvos socialdemokratų partija, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga, Tautos ir teisingumo sąjunga (centristai, tautininkai), Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai ir Darbo partija.

Konservatoriai yra pranešę, kad kels buvusio Raseinių rajono mero Andriaus Bautronio kandidatūrą, socialdemokratai – partijos Raseinių skyriaus pirmininko Mato Skamarako, Darbo partija – buvusio parlamentaro Dariaus Ulicko.

Kol kas neatsirado nė vieno savarankiško kandidato.

Nauji Seimo nario rinkimai Raseinių-Kėdainių apygardoje rugsėjo 3 dieną rengiami po to, kai čia išrinktas Arvydas Nekrošius atsisakė parlamentaro mandato, kad galėtų eiti mero pareigas.

Naujai išrinktas Seimo narys pareigas eis iki eilinių parlamento rinkimų metų rudenį.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Janis

Kokie laisva vieta nėra vieno vagies ir nereike užtenka jų ten ir taip pusės nereike

Klpd.

Nagi, nagi..Vistiek tiek mūsų VRK darbas, tiek visa rinkimų sistema yra gabalas didelio sudo:D) Nėra priemonių pritraukt kuo daugiau rinkėjų, yra tik priemonės kaip prasisukt ir ateit į valdžią.O niekas ir nesuinteresuotas kad ateitų balsuot kuo daugiau..Jau leidžiama valdžią Lietuvoje rinkt net gavusiems laikiną gyvenimo leidimą, t.y.ką tik atsibasčiusiems iš nežinia kur, atsitiktiniams žmonėms, visiškai nežinantiems kas iš tikrųjų dedasi mūsų šalyje(ir ar jiems be jų pačių naudos kas nors dar rūpi?:D)Ta proga noriu pasidalinti info kurią užtikau užsienio int. portale-viename vokiečių miestelyje (nemažame) meru buvo išrinktas.. pabėgėlis iš Sirijos:D)Kuris atsibastė ten prieš dvejus metus..Tiek senasis meras, tiek vokiečių vietinė bendruomenė protestavo(ir protestuoja),bet nieko negal padaryt- tas išrinktasis,,meras"turi balsų ir palaikančiųjų daugumą!:D) Dar ir kalbas per TV ,,mėto"kad jis širdyje seniai vokietis..:D) Manau kad nedaug betrūksta kai ir pas mus bus toks varijantas:D)

Ale

kaip sunys prie kales - buriu lipa!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS