Buvusi Užimtumo tarnybos vadovė patarinės aplinkos ministrui | kl.lt

BUVUSI UŽIMTUMO TARNYBOS VADOVĖ PATARINĖS APLINKOS MINISTRUI

  • 4

Aplinkos ministro Kęstučio Mažeikos patarėja nuo pirmadienio pradeda dirbti buvusi Užimtumo tarnybos vadovė Ligita Valalytė, pranešė ministerija.

Ji bus atsakinga už ministerijai pavaldžių institucijų kontrolę ir kuruos struktūrines reformas.

L. Valalytė iš pareigų Užimtumo tarnyboje pasitraukė kovą, pasibaigus ketverių metų direktorės kadencijai.

2016 darbą Užimtumo tarnyboje pradėjusi L. Valalytė ligi tol dirbo Mokslo ir technologijų parko „Technopolis“ Kaune direktore ir projekto, skirto sukurti arba atnaujinti mokslo ir studijų infrastruktūrą Lietuvos sveikatos mokslų universitete, koordinatore.

36 metų L. Valalytė yra baigusi verslo vadybos ir administravimo magistro bei socialinės pedagogikos bakalauro studijas Kauno technologijos universitete ir tęsia studijas ISM vadybos ir ekonomikos universitete.

GALERIJA

  • Aplinkos ministras Kęstutis Mažeika
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

> Rinkėjui

Per tokios atmatas kečia Lietuvos Tauta

Rinkėjas

Politikas turi būti plataus mąstymo žmogus. Turi nusimanyti visuose reikaluose.O samdytis patarėją jis turėtų pats ,iš savo atlyginimo, jeigu ko nesupranta.Internete visokios mokslinės informacijos pilna, manau Seimo nariui kazko nežinant ,nesuprantant ,galima ją susirasti.Akivaizdu ,kad išrinkti seimo nariai nieko nedirba, už juos dirba patarėjai, apmąstymas, tai gal seimo nariams reikia mažinti atlyginimus per pusę o pakelti atlyginimus patarėjam.

TAŠKAS

Oi,Oi,Oi......Kas netenka darbo,patampa ministrų patarėjais.)))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS