Centro-dešinės koalicija tikisi kitą savaitę suderinti svarbiausius darbus | kl.lt

CENTRO-DEŠINĖS KOALICIJA TIKISI KITĄ SAVAITĘ SUDERINTI SVARBIAUSIUS DARBUS

  • 17

Konservatoriai, liberalai ir Laisvės partija kitos savaitės pradžioje tikisi suderinti bendrą dokumentą dėl pagrindinių būsimų darbų.

„Tikimės, kad bendros redakcijos dokumentas bus suderintas kitos savaitės pradžioje“, – ketvirtadienį išplatiname pranešime sakė Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) pirmininkas Gabrielius Landsbergis.

Jo teigimu, su Laisvės partija ir Liberalų sąjūdžiu apsikeista pozicijomis dėl koalicijos formavimo politinių bei programinių principų, prioritetinių darbų.

„Artimiausiomis dienomis išsamiai nagrinėsime koalicijos partnerių pasiūlytus principus ir prioritetinius darbus koalicinei sutarčiai bei vertinsime, kokias nuostatas jau galima integruoti į vieningą dokumentą, o dėl ko reikalingos tolesnės papildomos konsultacijos bei diskusijos“, – tvirtino konservatorių lyderis.

Po sekmadienį pasibaigusių Seimo rinkimų TS-LKD, Liberalų sąjūdis ir Laisvės sąjunga paskelbė bursiančios centro-dešinės koaliciją. Naujajame parlamente šios partijos turėtų turėti ne mažiau kaip 74 balsus iš 141.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Pafa

Tai dabar teks kenteti situ dvieju issigimeliu snukius?!

NA NA

viskas čia suderinta ,--------suderinti rinkimai į vienus vartus ,suderinta ,kam atiduos miestus valdyti ,suderini postai , tik nepasiseks suderinti ,žmonių nuomonės ,nes Lietuvos žmonės supranta ,kad liko apgauti ,rinkimai suklastoti ir turėtu būti negaliojantis nes nebalsavo ir nebuvo galimybės balsuoti ,net pusei Lietuvos rinkėjų ,bet kitiems buvo suderinta balsuoti , net po kelis kartus ,--------taip landsberginių gauja pati save išsirinko ,pati tegu ir kapstosi savo cirko arenoje ,,,,,sėkmės valstiečiams ir Lietuvos šviesuoliams kontroliuoti "derintojų" veiklą ,kad vėl nepraskolintu 10 procentų ir neištaškytu 8 milijardus ,,,,

FAINA

PAVASARI KIEK PRISIMENU ANUKAS GABRIELIUS RODE SAVO PIRTA ZEMIN DABAR GALES SYMONUI RODYTI PIRSTA AUKSTIN JEIGU AISKU AUSTEJA LENSBERGIENE NEUZPYKS?))) O BEJA 1990METU SAUSIO 13D, VASAROS 5 JIS GI GULEJO KITA PAVARDE GAL KAS ZINO KOKIA??
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS